Articole, stiri, noutăți din Curatenie
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale / Curatenie

Importanța curățeniei în casă: beneficii importante pentru sănătate
A avea în permanență curățenie în casă pare a fi o misiune imposibilă. Mai ales atunci când ai copii, un job full-time și multe lucruri de făcut zilnic. Însă nu trebuie să fie așa. Cu puțină organizare și disciplină, te poți bucura de un cămin curat, aerisit și confortabil, în fiecare zi.  În contextul pandemiei actuale de SARS-COV-2 igiena, atât cea personală cât și cea din locuință, a devenit un subiect foarte important. Deși virusul se transmite în principal prin picături respiratorii răspândite de persoanele infectate care tușesc, strănută sau doar expiră, aceste picături, fiind grele, se așază pe diverse obiecte din jurul nostru. Atingând suprafețele contaminate oamenii pot contacta virusul foarte ușor. De aceea, toate obiectele cu care intrăm în contact atât de la birou, spațiile comune cât și de acasă, trebuie curățate și dezinfectate în permanență.
Cum alegi cele mai bune produse de curatenie
Alegerea celor mai bune produse de curatenie pentru casa poate fi o adevarata provocare, mai ales cand vine vorba de sanatatea noastra. Majoritatea produselor de curatenie contin substante toxice, adevarati factori declansatori pentru alergii, iritatii sau afectiuni. In plus, multe din aceste substante lasa in urma reziduuri si contribuie, de asemenea, la poluarea mediului. Asa ca pentru a alege cele mai bune produse de curatenie, iti venim in ajutor cu unele sfaturi care te vor ajuta sa achizitionezi solutii de calitate, care sa nu iti puna sanatatea in pericol.
5 produse care omoară virusurile și pot fi folosite inclusiv în casă
Virusurile pot supraviețui multe ore sau chiar zile pe diferite suprafețe, iar acest lucru este valabil inclusiv pentru noul coronavirus. Aceste microorganisme pot fi distruse însă destul de eficient dacă folosim substanțe speciale, numite biocide. Produsele biocide pot fi geluri pentru dezinfectarea mâinilor, substanțe pentru sterilizarea instrumentelor medicale dintr-o clinică sau din spital, dar și soluții pentru curățarea locuințelor. Prin urmare, putem folosi chiar la noi acasă anumite produse care conțin substanțe biocide și care ne vor proteja sănătatea, deoarece omoară bacteriile și virusurile periculoase. Iată care sunt cele mai eficiente substanțe biocide și cum trebuie să le utilizăm.

Produsele 1 – 10 din 21 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI