Articole, stiri, noutăți din HoReCa
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale / HoReCa

15 sfaturi și trucuri prin care să asiguri camerelor de hotel igiena corespunzătoare
Curățenia este unul dintre cele mai importante aspecte de care orice client va ține cont, atunci când se va caza într-o cameră de hotel. Chiar dacă o unitate de cazare asigură cele mai bune condiții pentru oaspeți, camere spațioase, recepționeri cu experiență și servicii de primă clasă, aceste lucruri s-ar putea să nu mai conteze, dacă igienizarea camerelor nu este corespunzătoare. Așa că iată 15 lucruri de care trebuie să ții cont, pentru a asigura o igienă corespunzătoare camerelor de hotel. 
Minibarurile hoteliere – alegeri inspirate pentru dotarea camerelor
Industria hotelieră are nevoie de redresare pentru a face față pierderilor înregistrate din cauza pandemiei provocate de Sars-CoV-2 și, cu atât mai mult, necesită mici adaptări pentru a face față noilor condiții de cazare. Cum distanțarea socială și purtarea măștilor de protecție rămân măsuri obligatorii și în Perioada de Alertă, iar restaurantele și evenimentele din spațiile închise au încă suspendat cursul normal de desfășurare a activităților, hotelierii vin cu alternative care să permită respectarea acestor măsuri. Astfel, clipele de relaxare sau savurarea băuturii preferate se mută în confortul camerei care, dacă este dotată cu un minibar hotelier aprovizionat ca la carte poate ține locul, măcar temporar, barului hotelului.
Camera de hotel și produsele hoteliere. Schimbări în timpul Covid-19
Ultimele luni au adus schimbări majore stilului de viață cu care am fost obișnuiți până acum. Dacă restricțiile au adus activitatea hotelieră la limita inferioară a rentabilității, noile prevederi pun la încercare întreprinderile din industria hotelieră și nasc cerințe mai exigente pentru produsele hoteliere și așteptările pe care acestea trebuie să le îndeplinească în contextul noilor restricții. Dacă până acum produsele hoteliere puteau fi lăsate pe locul doi din punct de vedere al priorităților managerilor, în prezent reducerea costurilor și desfășurarea cât mai eficient a turismului proaspăt readus la viață reprezintă o prioritate absolută și naște întrebări vis-a-vis de produsele oferite turiștilor.
Uscatoarele de mâini profesionale Esenia: Performanță și rentabilitate
Traversarea unei perioade atât de dificile și de incerte precum pandemia de SARS-CoV-2 ne-a făcut să ne îndreptăm atenția asupra unei activități considerată până acum banală, cum ar fi igienizarea corectă a mâinilor - un gest simplu care s-a dovedit a fi o armă redutabilă în lupta cu un virus despre care știm mult prea puțin până în momentul de față. Igienizarea corectă a mâinilor nu se oprește doar la spălatul acestora ci și la uscarea lor, într-un mod rapid si eficient. Iar în acest caz ne putem bucura de avantajele unui uscător de mâini profesional, care usucă rapid mâinile. Uscătoarele de mâini profesionale au parcurs un drum lung, iar producătorii lucrează la eliminarea stereotipurilor negative pe care le auzim în ceea ce privește utilizarea unui asemenea aparat.

Produsele 1 – 10 din 12 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI