Articole, stiri, noutăți din Igiena
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale / Igiena

Totul despre normele de igienă în industria alimentară și instituțiile publice sau private
Normele de igienă și sănătate publică reprezintă o serie de cerințe, valabile în industria alimentară dar și în instituțiile publice sau private, reglementate în conformitate cu standardele internaționale. Standardele H.A.C.C.P (Hazard Analysis and Critical Control Point/ Analiza Riscurilor în cadrul Sistemelor de Control al Punctelor Critice), CODEX ALIMENTARIUS (un set de reguli și standarde prestabilite de marile corporații de produse chimice și alimentare) și G.H.P. (Good Hygiene Practice/Bune Practici de igienă) sunt termeni ce țin de reglementarea industriei alimentare.
Camera de hotel și produsele hoteliere. Schimbări în timpul Covid-19
Ultimele luni au adus schimbări majore stilului de viață cu care am fost obișnuiți până acum. Dacă restricțiile au adus activitatea hotelieră la limita inferioară a rentabilității, noile prevederi pun la încercare întreprinderile din industria hotelieră și nasc cerințe mai exigente pentru produsele hoteliere și așteptările pe care acestea trebuie să le îndeplinească în contextul noilor restricții. Dacă până acum produsele hoteliere puteau fi lăsate pe locul doi din punct de vedere al priorităților managerilor, în prezent reducerea costurilor și desfășurarea cât mai eficient a turismului proaspăt readus la viață reprezintă o prioritate absolută și naște întrebări vis-a-vis de produsele oferite turiștilor.
Uscatoarele de mâini profesionale Esenia: Performanță și rentabilitate
Traversarea unei perioade atât de dificile și de incerte precum pandemia de SARS-CoV-2 ne-a făcut să ne îndreptăm atenția asupra unei activități considerată până acum banală, cum ar fi igienizarea corectă a mâinilor - un gest simplu care s-a dovedit a fi o armă redutabilă în lupta cu un virus despre care știm mult prea puțin până în momentul de față. Igienizarea corectă a mâinilor nu se oprește doar la spălatul acestora ci și la uscarea lor, într-un mod rapid si eficient. Iar în acest caz ne putem bucura de avantajele unui uscător de mâini profesional, care usucă rapid mâinile. Uscătoarele de mâini profesionale au parcurs un drum lung, iar producătorii lucrează la eliminarea stereotipurilor negative pe care le auzim în ceea ce privește utilizarea unui asemenea aparat.
Ce trebuie să știi despre săpunurile dezinfectante și procedura de igienizare a mâinilor
De ce avem nevoie cel mai mult în această perioadă? Exact! Disciplină, disciplină și iar disciplină în procesul de spălare a mâinilor. Dezinfectarea mâinilor, folosirea corectă a săpunului, fie el solid, lichid sau spumă, clătirea și îngrijirea corespunzătoare a pielii sunt principalele aspecte care ne protejează împotriva pătrunderii microorganismelor în corpul nostru. Dar ce este cel mai bine să alegem? Un săpun antibacterian sau un săpun normal poate fi suficient? Clătire abundentă cu apă sau folosirea gelului dezinfectant? În prezentul articol vom vorbi pe larg despre recomandările de spălare eficientă a mâinilor în viața de zi cu zi prin alegerea unui săpun profesional care să protejeze și să nu ne afecteze pielea. 

Produsele 1 – 10 din 20 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI