Articole, stiri, noutăți din Igiena
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale / Igiena

Igiena la locul de muncă: importanță, reguli și sfaturi utile
Companiile, mici sau mari, au stabilit reguli interne stricte și anumite protocoale pentru a-și menține angajații departe de riscul unei infectări. Însă efortul trebuie să vină din ambele direcții: atât dinspre companie cât și din partea celor ce își desfășoară activitatea într-un spațiu comun. Cu eforturi cumulate și menținerea unei igiene corecte la locul de muncă, riscul contaminării se reduce semnificativ.
Ce sunt acarienii și cum poți scăpa de ei?
Combaterea acarienilor în totalitate nu este cu putință, însă le putem îngreuna situația și viața, ocupându-ne un pic mai mult și mai atent de curățenia în casă. Igienizarea săptămânală a casei nu trebuie neglijată, aceasta ajutând la diminuarea numărului micuților dăunători.
Ghid privind igiena în saloanele de înfrumusețare
Fără doar și poate, curățenia într-un salon de înfrumusețare trebuie să fie exemplară, pentru menținerea unor standarde ridicate și a unei clientele atent selectate. Când vine vorba despre igienă, aceasta trebuie menținută pe toate palierele, atât în privința personalului cât a spațiului în sine întru-cât este cea mai bună modalitate de a proteja sănătatea angajaților dar și a celor ce au încredere în serviciile tale și îți susțin businessul.
Dotarea hotelului pentru setarea standardelor de igienă: ghid complet
Reputația unui hotel se clădește în timp și, ca în oricare altă situație, se poate strica extrem de rapid, după câteva recenzii negative lăsate de clienți pe site-ul oficial al hotelului, pe rețelele de socializare, pe bloguri sau alte site-uri. O experiență neplăcută poate avea urmări asupra întregului business, poate avea un impact major asupra loialității clienților, determinându-i pe aceștia să nu mai revină.
Dezinfectarea casei de la A la Z
Dacă încă nu te-ai deprins cu dezinfectarea tuturor suprafețelor din jur, a obiectelor și, în special, a mâinilor, atunci este timpul să le acorzi o atenție sporită acestora. Pericolul pandemiei nu a trecut, asta o știm cu toții. Însă, chiar dacă nu exista această problemă, tot trebuia să ne asigurăm în permanență că lucrurile pe care le atingem în mod frecvent nu sunt numai curate...ci și dezinfectate. Astfel, putem ține la distanță anumite boli și avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi. Valul de schimbări de care am avut parte în ultimele luni și-a pus amprenta pe stilul nostru de viață și, mai ales, pe schimbarea unor obiceiuri.
Cum folosești corect dezinfectantul pentru mâini?
Igienizarea mâinilor ar trebui să reprezinte o prioritate pentru toată lumea și, de aceea, se recomandă spălarea corectă a mâinilor cu apă și săpun, înainte de a utiliza un produs dezinfectant. Indiferent că preferi un săpun solid sau unul lichid, important este să folosești tehnica corectă de curățare a mâinilor pentru o eficiență sporită. În lupta împotriva microbilor, bacteriilor și a virusurilor, este indicat ca dezinfectantul de mâini utilizat să aibă o concentrație cât mai ridicată de alcool.

Produsele 1 – 10 din 26 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI