Articole, stiri, noutăți din Igiena
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale / Igiena

Dezinfectarea casei de la A la Z
Dacă încă nu te-ai deprins cu dezinfectarea tuturor suprafețelor din jur, a obiectelor și, în special, a mâinilor, atunci este timpul să le acorzi o atenție sporită acestora. Pericolul pandemiei nu a trecut, asta o știm cu toții. Însă, chiar dacă nu exista această problemă, tot trebuia să ne asigurăm în permanență că lucrurile pe care le atingem în mod frecvent nu sunt numai curate...ci și dezinfectate. Astfel, putem ține la distanță anumite boli și avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi. Valul de schimbări de care am avut parte în ultimele luni și-a pus amprenta pe stilul nostru de viață și, mai ales, pe schimbarea unor obiceiuri.
Cum folosești corect dezinfectantul pentru mâini?
Igienizarea mâinilor ar trebui să reprezinte o prioritate pentru toată lumea și, de aceea, se recomandă spălarea corectă a mâinilor cu apă și săpun, înainte de a utiliza un produs dezinfectant. Indiferent că preferi un săpun solid sau unul lichid, important este să folosești tehnica corectă de curățare a mâinilor pentru o eficiență sporită. În lupta împotriva microbilor, bacteriilor și a virusurilor, este indicat ca dezinfectantul de mâini utilizat să aibă o concentrație cât mai ridicată de alcool.

Produsele 1 – 10 din 22 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI