Articole, stiri, noutăți din Igiena
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale / Igiena

Curățarea geamurilor termopan: Sfaturi utile și soluții recomandate
Geamurile de termopan sunt la mare căutare datorită faptului că sunt rezistente, au un aspect modern și plăcut, sunt versatile și izolează foarte bine. În cazul în care ești proaspătul proprietar al unor geamuri termopan noi, atunci trebuie să știi cum să le cureți eficient de la început, pentru a te bucura de ele cât mai mult timp.
Cum se curăță mobila din lemn: metode eficiente și produse recomandate
Lemnul, un material extrem de versatil, poate prinde multe forme și are rolul de a înfrumuseța orice interior. Mobilierul clasic din lemn masiv adaugă întotdeauna un strop de eleganță și rafinament caselor iar cele moderne cuceresc prin liniile simpliste. Însă, pentru a te bucura de frumusețea lemnului trebuie să acorzi o atenție deosebită curățării mobilei pentru ca aceasta să își păstreze aspectul imaculat o perioadă îndelungată.
Cum cureți corect frigiderul: Reguli și produse recomandate
Atunci când facem curat în casă trebuie să ne asigurăm că totul este impecabil și nu să punem accentul doar pe ce este la vedere. Iar bucătăria este locul în care aceasta regulă de aur trebuie în permanență implementată. Sertarele, rafturile, cuptorul și dulapurile trebuie curățate periodic pentru a îndepărta resturile alimentare, depunerile de grăsime și nu numai. Însă o atenție deosebită trebuie acordată curățatului frigiderului.
Igiena în unitățile de alimentație publică [Ghid Complet]
Igiena în sectorul alimentației publice este un subiect de maximă importanță și a fost întotdeauna. Însă mai ales acum, în plină pandemie, acest aspect trebuie respectat cu strictețe. Toți cei implicați în lanțul de preparare și servire a mâncărurilor trebuie să se supună normelor de igienă din unitățile alimentare. De la igiena angajaților și până la igiena restaurantului, nu există loc de compromis sau de greșeli.
Cum alegem cel mai bun dezinfectant pentru maini [Ghid Complet]
Cum ne aflăm încă în pandemie și riscul unui noul val de infectări cu Sars-Cov-2 este unul ridicat, nu este deloc recomandat să lăsăm garda jos atunci când vine vorba despre măsurile de siguranță precum distanțarea socială, purtarea măștii în spațiile închise, aglomerate, dezinfectarea și igiena mâinilor. Spre deosebire de începutul perioadei când pe piață se găseau foarte greu dezinfectanții de mâini, acum oferta este foarte generoasă.
Igiena în unitățile de învățământ [Ghid complet]
Chiar și înainte de pandemie, unitățile de învățământ erau obligate să asigure un mediu propice și sănătos tuturor, de la dascăli, personal administrativ dar, mai ales, elevilor. Copiii au tendința de a se îmbolnăvi mai ușor decât adulții deoarece igiena mâinilor și cea personală în general poate fi mai precară, aceștia tind să intre foarte mult în contact unii cu ceilalți și pot fi ușor neglijenți în privința purtării măștii de protecție. Însă, grija pentru sănătatea lor trebuie să fie o problemă atât a părinților cât și a cadrelor didactice și a responsabililor administrativi ce trebuie să le ofere copiiilor un mediu sănătos, perfect igienizat, în cadrul școlilor. Normele de igienă în școli trebuie trasate și respectate cu mare grijă, pentru a împiedica apariția și evoluția unor epidemii grave.
Ordinea în care se face curățenie. Cu ce începi?
O locuință curată ne dă o stare de bine, ne ajută să ne simțim mai relaxați în propriul cămin și să fim mai creativi. Însă curățenia în sine nu este o activitate pe placul tuturor, mulți considerând că pierd o mare parte din zi doar cu strânsul lucrurilor și igienizarea lor. Trecerea prin fiecare cameră te poate demotiva rapid și poate părea copleșitoare. Însă, pentru a economisi timp prețios tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași și o ordine anume, pentru a fi cu adevărat eficient.
Cum alegi cel mai bun balsam profesional pentru rufe?
Cine nu iubește parfumul proaspăt al rufelor abia scoase din mașina de spălat? Însă, de multe ori, detergentul nu este suficient pentru a lăsa hainele și lenjeriile moi și catifelate și cu un miros puternic și de aceea trebuie să apelezi la ajutorul unui balsam de rufe. Dar cum faci să îl alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine?

Produsele 1 – 10 din 49 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI