Articole, stiri, noutăți din igiena
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Articole / stiri din domeniul curateniei si igienei profesionale / igiena

Proceduri de igienizare a restaurantului: pas cu pas
Igiena într-un restaurant este un aspect obligatoriu mai ales prin prisma faptului că trebuie să asigure un mediu sănătos atât pentru clienți cât și pentru angajați dar și pentru a contribui la dezvoltarea unei imagini impecabile a locației respective. Gustul desăvârșit al preparatelor nu este suficient dacă igienizarea restaurantului și curățenia lasă de dorit. De aceea, o atenție sporită trebuie să se acorde acestui aspect.
Curățarea și dezinfectarea pardoselilor: ghid complet
Știm cu toții cât de repede se murdăresc podelele și de aceea, necesită o atenție ridicată. Pentru a le menține mai mult timp impecabile, în funcție de scopul pe care îl deservesc, ține cont de câteva aspecte: folosește un covoraș de intrare pentru a acapara cea mai mare parte a murdăriei, descalță-te, șterge imediat petele vizibile sau dacă se varsă ceva lichide, curăță animăluțele de companie pe lăbuțe și folosește produse profesionale de curățenie.
 Curățenia în hotel: Ghidul complet de la A la Z pentru hotelieri
La fel ca în orice alt business, imaginea unui hotel se construiește în timp, însă poate fi pierdută foarte ușor. În prezent, tehnologia le permite oamenilor să afle foarte ușor detalii cu privire la experiențele clienților în unitățile de cazare și să-și spună la rândul lor propria opinia. Condițiile de igienă trebuie să îndeplinească sau chiar să depășească așteptările turiștilor, însă nu trebuie pierdut din vedere nici faptul că hotelul trebuie să respecte și anumite reglementări legale cu privire la igienă.

Produsele 1 – 10 din 35 rezultate

Categorii

Promoții
BRANDURI