marca-trusted
eLicitatie Certificari

Detergenti profesionali Horeca

Magazinul online IgienaPHS ofera profesionistilor gama specialiazata Suma, o gama completa de detergenti profesionali utilizati pentru curatarea si igienizarea intregii bucatarii. Sunt detergenti profesionali pentru spalarea automata a vaselor, aditivi de clatire sau detergenti pentru curatarea echipamentelor din bucatarii.
Detergentii profesionali pentru bucatarii sunt recomandati pentru curatarea periodica a cuptoarelor si a gratarelor foarte murdare, curatarea si degresarea plitelor si a friteuzelor, pentru indepartarea celor mai persistente depuneri carbonizate si a depunerilor grase, din ariile de productie alimentara.
 

Filtre active

 

Detergenti profesionali pentru curatarea si igienizarea intregii bucatarii

Oferim, de asemenea, produse de curatenie si detergenti profesionali special conceputi pentru curatarea suprafetelor lavabile dure din ariile de productie alimentara, inclusiv pardoseli, pereti, usi, plafoane sau echipamente generale specifice. Magazinul nostru ofera gama specializata Suma, detergenti profesionali ce se pot utiliza cu succes atat pentru bucatariile profesionale cat si pentru bucataria dumneavoastra.