Carucioare hotel curatenie camere, carucioare hoteliere lenjerie
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Carucioare hoteluri

  ( produse)
In gama de carucioare hoteliere (carucioare housekeeping), cunoscute in domeniu si cu denumirea de carucioare housekeeping, special concepute si realizate pentru ingrijirea si intretinerea camerelor de hotel, va oferim produse profesionale ce au o calitate deosebita: sunt mari pentru utilizare si mici pentru depozitare. Puteti alege un carucior hotelier ce foloseste sac de 100 litri, 150 litri sau 200 litri sau carucioare-hotel special concepute pentru zonele mai mici, dar care au toate accesoriile si caracteristicile pentru intretinerea camerelor de hotel.
 

Carucioare hoteliere complet echipate pentru intretinerea camerelor

Carucioarele hoteliere complet echipate pentru intretinerea si curatarea camerelor de hoteluri au fost create pentru a raspunde anumitor cerinte specifice unitatilor HoReCa, unde curatenia si intretinerea spatiilor de servire si de cazare este esentiala. Carucioarele hoteliere (housekeeping) sunt echipate cu saci pentru transportarea lenjeriei murdare, polite pentru lenjerie curata si sertare pentru diferite accesorii sau produse de curatenie si igiena. Modelele de carucioare hoteliere housekeeping pentru curatenia in camerele de hotel sunt produse profesionale, fiabile, cu un design modern si intrunesc cele mai exigente cerinte de functionalitate si igiena.

BRANDURI