Filtrare dupa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Carucioare hoteluri

Carucioare hoteliere profesionale, carucioare de curatenie pentru camere de hotel. Va oferim o gama completa de carucioare housekeeping si de lenjerie pentru intretinerea curateniei in camerele de hotel. Propunem spre vanzare carucioare hoteliere pentru curatenie profesionala, integrata si personalizata pentru fiecare tip de incapere. Carucioarele hoteliere pentru transportarea lenjeriei, pot fi usor pliate, iar sacii de rufe pot fi indepartati separat.

Carucioare hoteliere, echipamente pentru curatenie integrata si personalizata in hoteluri

Filtre active

In gama de carucioare hoteliere (carucioare housekeeping), cunoscute in domeniu si cu denumirea de carucioare housekeeping, special concepute si realizate pentru ingrijirea si intretinerea camerelor de hotel, va oferim produse profesionale ce au o calitate deosebita: sunt mari pentru utilizare si mici pentru depozitare. Puteti alege un carucior hotelier ce foloseste sac de 100 litri, 150 litri sau 200 litri sau carucioare-hotel special concepute pentru zonele mai mici, dar care au toate accesoriile si caracteristicile pentru intretinerea camerelor de hotel.
 

Carucioare hoteliere complet echipate pentru intretinerea camerelor

Carucioarele hoteliere complet echipate pentru intretinerea si curatarea camerelor de hoteluri au fost create pentru a raspunde anumitor cerinte specifice unitatilor HoReCa, unde curatenia si intretinerea spatiilor de servire si de cazare este esentiala. Carucioarele hoteliere (housekeeping) sunt echipate cu saci pentru transportarea lenjeriei murdare, polite pentru lenjerie curata si sertare pentru diferite accesorii sau produse de curatenie si igiena. Modelele de carucioare hoteliere housekeeping pentru curatenia in camerele de hotel sunt produse profesionale, fiabile, cu un design modern si intrunesc cele mai exigente cerinte de functionalitate si igiena.