Filtrare dupa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Balsam de rufe

In procesul de igienizare al materialelor textile, fie ca vorbim despre haine, prosoape, lenjerii de pat si nu numai, balsamul de rufe reprezinta un factor la fel de important precum detergentul. Primul pas pentru a te bucura de textile perfect curate este sa apelezi la un detergent de rufe de calitate care poate indeparta, in cadrul unui singur ciclu de spalare, urmele de transpiratie si piele uscata, petele dificile de mancare, murdaria si multe altele. Dupa ce acestea au fost curatate, balsamul de rufe le va oferi protectie suplimentara, va inmuia tesaturile, lasandu-le parfumate, moi si foarte placute la atingere. 


 

Filtre active

Un balsam de rufe concentrat ajuta materialele textile sa isi pastreze forma originala, sa nu formeze scame si sa isi mentina culorile la fel de aprinse ca in prima zi. Astfel, te vei bucura timp indelungat de hainele tale si faci economie importanta. 

Cum alegi cel mai bun balsam de rufe


Exista cateva aspecte pe care un balsam de rufe acesta ar trebui sa le indeplineasca pentru a se clasifica in topul optiunilor clientilor:

  • sa lase rufele placute la atingere;
  • sa aiba un miros persistent, proaspat;
  • sa reduca sifonarea materialelor;
  • sa ajute la calcarea rufelor cu o mai mare usurinta.

Se recomanda optarea pentru un balsam de rufe concentrat, ce necesita folosirea unei cantitati reduse de solutie pentru rezultate foarte bune.

Daca esti in cautarea unui balsam de rufe care persista, la preturi accesibile, si care iti face hainele sa arate ca noi, poti comanda cu incredere din gama IgienaPHS. Toate balsamurile de rufe comercializate de catre noi provin de la branduri cunoscute, ce se bucura deja de o buna reputatie pe piata.