Filtrare dupa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Detergenti covoare, mochete, tapiterii

IgienaPHS prezinta clientilor o gama variata de detergenti pentru spalarea covoarelor, a mochetelor sau a tapiteriilor. Oferim atat detergenti ce implica spalarea manuala, cat si detergenti pentru spalarea automata, fie prin metoda injectie/extractie, fie utilizand aparatul monodisc. Detergentii pentru mochete si covoare, din magazinul online IgienaPHS, curata delicat si eficient in acelasi timp, neutralizeaza sursele de mirosuri neplacute si improspateaza aerul in incapere.

Filtre active

Solutii curatat covoare - eficiente si rapide

Magazinul nostru, specializat in produse profesionale de curatenie si igiena, va prezinta in gama de detergenti pentru curatarea si intretinerea covoarelor, a mochetelor si tapiteriilor, solutii autohtone cat si importate: gama Diversey.
Fiecare solutie curatat covoare este avizata de catre Ministerul Sanatatii.

Indiferent ca optati pentru detergenti profesionali covoare, mochete, tapiterii sau pentru un detergent covoare utilizat in domeniul casnic, calitatea produselor primeaza intotdeauna. Astfel, va asigurati ca obtineti rezultatele scontate fara sa depuneti un efort prea mare. 
De asemenea, in perioada actuala in care trebuie sa fim din ce in ce mai atenti la prezenta virusilor, trebuie luata in calcul si folosirea unui covor dezinfectant antibacterian.