Filtrare dupa

Tip produs

Tip produs


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Cosuri gunoi stradale

Magazinul IgienaPHS va prezinta o gama variata de cosuri de gunoi stradale, tomberoane, pubele, europubele si containere pentru colectarea gunoiului. Va oferim produse cu o rezistenta mare la socuri mecanice, uzura fizica, rezistenta la radiatii ultraviolete si variatii mari de temperatura. De asemenea, propunem variante diferite de culori, pentru colectarea selectiva a gunoiului, conform legislatiei noastre in vigoare.
In gama de cosuri de gunoi stradale, va prezentam si containere de gunoi, pubele, europubele fabricate din polietilena de inalta densitate, de provenienta pura, prin sistem de injectie. Sunt europubele de cea mai buna calitate, rezistente la radiatii ultraviolete si la temperaturi extreme (foarte scazute sau foarte ridicate -40 + 80 grade C).

Filtre active

Cosuri de gunoi stradale, europubele, tomberoane si containere de gunoi cu capac

De asemenea, gama de produse este completata cu eurocontainere, containere de gunoi cu capac din plastic, ideale pentru spatii cu trafic mare (exteriorul cladirilor, parcari, curti, gradini, parcuri etc).
Volumele disponibile sunt cuprinse intre 50 litri pentru cosuri de gunoi stradale cu sistem de prindere pe stalp si 1100 litri pentru containere de gunoi necesare colectarii unei cantitati mari de reziduri.