Hartie igienica laminata, parfumata si portionata, role de hartie igienica mini si maxi
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Hartie igienica

  ( produse)

Hartie igienica mini jumbo - bulk pack - maxi bumbo - rola compact - 2 si 3 straturi

Indiferent de locatia pe care o administrezi (spatiu comercial, sediu de birouri, locatie horeca, etc), trebuie sa te asiguri ca toaletele sunt echipate cu consumabile de hartie igienica. IgienaPHS te pate ajuta prin oferirea unei game complete de hartie igienica: hartie igienica multi strat, hartie igienica umeda, parfumata sau fara miros, hartie igienica mini jumbo special conceputa pentru spatiile intens traficate.
Gasesti, de asemenea, in magazinul nostru si dispensere sau dozatoare pentru hartie igienica, atat pentru hartia igienica sub forma de rola, cat si pentru hartia igienica pliata bulk, dispensere speciale pentru rolele de hartie igienica mini sau maxi Jumbo.
 
In gama de consumabile din hartie pentru curatenie si igiena, va oferim si servetele faciale si de masa, servetele umede antibacteriene, sau prosoape de hartie rola, role de hartie industriala albastra sau cearceafuri medicale de hartie de unica folosinta.

BRANDURI