Filtrare dupa

Material

Material

Capacitate / Volum

Capacitate / Volum

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Cosuri gunoi selectiv

Pentru refolosirea deseurilor si transformarea lor in alte produse, este nevoie de colectarea acestora cu ajutorul cosurilor de gunoi selective. IgienaPHS, magazin online de produse profesionale de curatenie si igiena, prezinta clientilor sai o gama variata de cosuri pentru colectare selectiva, cosuri reciclare gunoi, conforme cu prevederile si normele legislatiei in domeniu.
Puteti gasi diferite dimensiuni pentru cosurile de gunoi de colectare selectiva de la 12 litri pana la 1100 litri in functie de spatiul unde se folosesc: spatii de birouri, hoteluri, institutii bancare, restaurante, domeniul public, etc. Cosurile de reciclare pe care vi le recomandam in magazinul nostru sunt durabile si au un design elegant, prevazute cu capac rabatabil, cu capac ce poate fi actionat cu pedala sau capac oscilobatant.

Filtre active

Cosuri de gunoi colectare selectiva, cosuri recilcare gunoi 

Conform legislatiei noastre, culorile pentru reciclare / colectare selectiva sunt urmatoarele:

- galben pentru deseurile din plastic si metal;
- albastru pentru deseurile din hartie carton;
- verde / alb pentru deseurile de sticla colorata, respectiv transparenta;
- maro pentru deseurile Biodegradabile.

In magazinul nostru puteti intalni diferite modele atat cosuri individuale cat si cosuri pentru colectare selectiva set. De asemenea, in functie de necesitati si de aria de acoperire comercializam o gama completa de cosuri de gunoi: pubele, europubele gunoi, containere, cosuri de gunoi inox, cosuri stradale, cosuri de gunoi interior, cosuri de reciclare gunoi.