Uscatoare de par profesionale. Feon profesional premiat la nivel mondial ✔️
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Uscatoare de par profesionale

  ( produse)
img

Uscatoarele profesionale de par  - inovatie si excelenta

 
Valera scrie istorie inca din anul 1955 cand a fost infiintata, dorind sa ofere mai mult decat simple produse. Viziunea si valorile sale au gravitat in permanenta in jurul excelentei iar meritele i-au fost recunoscute de-a lungul anilor pentru contributia sa la perfectionarea uscatoarelor profesionale de par, devenid lider incontestabil internatioanl pe acest segment. Uscatoarele de par profesionale sunt sinonime cu inovatia, cercetarile indelungate si tehnologia de ultima generatie, revolutionand piata cu fiecare lansare noua.
Sunt produse unice pe piata datorita motoarelor foarte puternice dar si pentru ca inglobeaza elemente patentate exclusiv de Valera. Uscatoarele profesionale de par Valera se remarca intodeauna prin:
 
INOVATIE SI ORIGINALITATE                                
ROTOCORD
este un dispozitiv rotativ integrat in cablurile de alimentare ce permite rasucirea uscatorului de par fara torsionarea si incurcarea cablului. ROTOCORD nu ingreuneaza nicicum uscatorul de par profesional, ci ofera o libertate mai mare de utilizare. 
 
PERFORMANTA SI REZISTENTA
Datorita motorului Enduro Brushless BLDC ce beneficiaza de control electric integrat, uscatoarele profesionale de par sunt usoare si foarte puternice. Extrem de fiabile, acestea rezista pana la 10.000 de ore de functionare. Chiar si in acest context de putere ridicata, motorul fara perii emite zero emisii de carbon si are un consum redus.
 
PAR SANATOS PRIN GENERAREA IONILOR
În primul rand, uscatoarele profesionale de par Valera au grija de par, indiferent ca este natural sau colorat. Ionii negativi generati de tehnologia acestui uscator ajuta la hidratarea firului de par, mareste volumul, oferindu-i elasticitate si stralucire. Parul este uscat chiar si la temperaturi joase, jetul de aer intens asigurand o uscare rapida. 
 
CONFORT SI SIGURANTA
Uscatoarele profesionale de par Valera prezinta primul concentrator de Aer Izolat Termic, ce ramane rece in timpul utilizarii. Astfel, hairstylist-ul are libertate de miscare, poate atinge concentratorul in orice moment, fara a se accidenta din cauza temperaturii ridicate. 
Valera isi pune semnatura cu mandrie pe gama uscatoarelor profesionale de par deoarece ele reusesc sa intruneasca anumite caracteristici ce nu se regasesc la niciun alt uscator profesional de par de pe piata: anduranta, consum redus, perfomanta.

BRANDURI