marca-trusted
eLicitatie Certificari

Echipamente protectie unica folosinta pentru igiena

Echipamentele unica folosinta de igiena sunt produse destinate protejarii indivizilor impotriva contaminarii cu microorganisme sau substante infectioase si periculoase. Acestea includ: botosi unica folosinta, bonete, halate unica folosinta, halate de protectie si combinezoane de protectie. Toate aceste produse sunt fabricate din materiale ce functioneaza precum o bariera puternica impotriva contaminarii. Acestea sunt proiectate pentru a fi utilizate o singura data, pentru a preveni raspandirea infectiilor si a asigura o igiena adecvata in diverse contexte, cum ar fi in spitale, clinici medicale, laboratoare, centre de infrumusetare si SPA-uri si alte facilitati de sanatate.

Filtre active

Botosi unica folosinta

Botosi de unica folosinta sau acoperitorii pentru pantofi sunt accesorii de incaltaminte utilizate pentru a proteja pantofii de diverse tipuri de contaminare sau pentru a preveni contaminarea mediului din jur. Acestia sunt frecvent utilizati in domeniul medical, laboratoare si industria alimentara pentru a evita contaminarea mediului de lucru cu microorganisme sau alte substante periculoase. Botosii de unica folosinta sunt de obicei fabricati din materiale impermeabile si rezistente la uzura, precum polietilena, si sunt disponibili intr-o varietate de forme si dimensiuni pentru a se potrivi diferitelor tipuri de pantofi. De asemenea, acoperitorii pentru pantofi pot avea caracteristici suplimentare, cum ar fi talpile anti-alunecare sau elastic ce asigura o fixare sigura pe pantof.

Bonete si capeline

Bonetele sau capelinele sunt accesorii de protectie a capului utilizate in industria medicala, alimentatie publica si alte domenii ce necesita un nivel ridicat de igiena. Acestea sunt confectionate din materiale moi si confortabile, precum poliesterul, avand o grosime diferita a materialului dar o marime universala. Bonetele sau capelinele sunt de unica folosinta, ceea ce le face ideale pentru a preveni raspandirea contaminarii in mediile sterile sau critice. De asemenea, bonetele sau capelinele pot fi prevazute cu  capse sau benzi elastice pentru a se fixa bine pe cap si a evita alunecarea in timpul activitatii. 

Halate de unica folosinta

Halatele de unica folosinta au rolul de a proteja hainele personale impotriva contaminarii cu microorganisme sau alte substante periculoase, fiind potrivite pentru utilizarea chiar in blocurile operatorii. Acestea sunt confectionate din materiale neporoase si rezistente la uzura, precum polietilena sau polipropilena, si sunt disponibile intr-o varietate de forme, dimensiuni si culori pentru a se potrivi diferitelor tipuri de echipamente sau pentru a satisface diferite cerinte de design. Halatele de unica folosinta sunt de obicei prevazute cu maneci lungi cu elastic, guler si un sistem de inchidere pe baza de legatori la mijloc si la gat sau benzi elastice pentru a se fixa bine pe corp.

Combinezoane de unica folosinta

Combinezoanele de unica folosinta sunt haine de protectie ce acopera intregul corp si sunt utilizate pentru a proteja hainele personale impotriva contaminarii cu microorganisme sau alte substante periculoase. Combinezoanele de unica folosinta sunt folosite in diferite industrii, de la cele medicale, agricultura, laboratoare si nu numai.

Acestea sunt confectionate din materiale neporoase si rezistente la uzura, precum polietilena. Combinezoanele de unica folosinta sunt de obicei prevazute cu gluga cu elastic pentru o fixare corecta in jurul capului si al fetei, elastic la maneci, la mijloc si picioare si are inchidere cu fermoar. 

In portofoliul magazinul IgienaPHS regasesti echipamente de protectie de unica folosinta inclusiv botosi de unica folosinta, bonete, halate de unica folosinta si combinezoane de unica folosinta, de calitate superioara si la preturi fara concurenta.