Igienaphs.ro expediaza comenzile dumneavoastra atat prin intermediul masinilor proprii cat si prin intermediul celor mai mari firme de curierat din Romania: FAN COURIER si URGENT-CARGUS. Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România in termen de 24 - 48 ore în funcţie de localitatea de destinaţie. Acest timp se calculează din momentul în care s-a convenit asupra modalităţii de plată. Marfa va fi livrată direct la adresa specificată în comandă. Impreună cu produsele comandate, veţi primi şi factura corespunzatoare, pe care vă rugăm să o păstraţi.

1. Gratuit - in Bucuresti, pentru comenzi de minim 175 lei (fara TVA).

2. Gratuit - pentru comenzi de peste 500 lei (fara TVA), in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier/ Urgent Cargus, prin intermediul Curier Rapid. Exceptie fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele, carucioarele si eurocontainerele mari).

3. tarif fix de 25 lei, pentru comenzi mai mici de 500 lei (fara TVA), in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier. Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Exceptie fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele si eurocontainerele mari).

Va multumim,
Echipa PHS