Aparate odorizante profesionale, dispozitive programabile. IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Aparate odorizante

  ( produse)

Aparate odorizante profesionale, dispozitive de odorizare portabile

Aparatele si dispozitivele de odorizare portabile au un design modern si elegant, sunt usor de integrat atat in spatiile comerciale, cele business cat si in cele de locuit. Acestea pot sa fie montate pe perete, asezate pe mobila sau ascunse, in cazul in care doriti ca aparatele odorizante electronice sa nu fie la vedere. De asemenea, se pot instala si in sistemul HVAC de ventilatie, crescand astfel volumul de aer odorizat de peste 10 ori.
 

Odorizante profesionale pentru orice tip de interior

Atunci cand optati pentru un aparat odorizant camera trebuie sa cunoasteti dimensiunea spatiului in care acesta urmeaza sa fie folosit pentru a fi eficient. In general, un aparat odorizant profesional are un aspect modern, putand fi integrat in diverse incaperi, fiind indicat pentru lobby-uri, hoteluri, sali de asteptare, magazine, show-room-uri, centre de fitness, aeroporturi si nu numai. In gama IgienaPHS gasiti dispozitive odorizante de camera cu un sistem inteligent ce permite personalizarea dupa propriile nevoi, tehnologie de neutralizare a mirosurilor, afisaj LCD si telecomanda.  
Tehnologia avansata de difuzie ce sta la baza aparatelor odorizante Scentevo evita suprasaturarea spatiului cu particule daunatoare sanatatii. Alegand gama Scentevo potrivita spatiului de care dispuneti si dispersand aroma cu care va identificati afacerea, puteti crea ambianta perfecta pentru oaspetii dvs.

Veti gasi in gama noastra de produse, aparate odorizante semi-programabile si programabile, dispozitive de odorizare cu tehnologie de neutralizare a mirosurilor, dispensere cu senzori de lumina, afisaj LCD si telecomanda, cu reglaj al intervalului de pulverizare. Rezervele de odorizant sunt disponibile in diferite variante de parfumuri, de la fresh, florale, fructate, cu arome de citrice sau exotice, pana la delicatese, tip guma de mestecat Turbo, etc. 

BRANDURI