Filtrare dupa

Marca

Marca

Capacitate

Capacitate

Tip odorizare

Tip odorizare


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Rezerve dispenser odorizant

Rezerve dispenser odorizant – solutia perfecta pentru un ambient placut. Stiai ca un miros poate modela si influenta emotiile, atentia, comportamentul si chiar creativitatea si performantele? De aceea, parfumurile odorizante joaca un rol foarte important in setarea unei atmosfere primitoare, fie ca aceasta este acasa sau la locul de munca. S-a estimat ca in mediile urbane, oamenii petrec pana la 95% din timp la interior. De aceea, aerul nu numai ca trebuie sa fie unul curat dar si frumos parfumat, pentru a avea o stare generala buna. Rezervele dispenser pot fi folosite impreuna cu aparate odorizante performante, de diferite dimensiuni, potrivite atat pentru camere mici sau spatii generoase precum centre comerciale.

Filtre active

Rezerve odorizante de camera pentru o experienta senzoriala de exceptie

Pentru a-ti defini brandul cat mai bine, acesta trebuie sa fie usor de identificat de catre clienti atat vizual cat si la nivel olfactiv. Alege rezerva odorizanta potrivita pentru business-ul tau si ofera-le celor ce iti trec pragul o experienta placuta, ce ii va convinge sa revina in magazinul sau spatiul de birouri. 
In gama IgienaPHS gasesti o multime de rezerve dispenser odorizant, potrivite pentru diferite aparate, de la cele cu arome fresh, revitalizante, pana la cele misterioase si elegante sau rafinate, asemeni unui parfum personal. 

Rezerve dispenser odorizant potrivite pentru orice spatiu

Utilizate intr-un mediu de business, rezervele odorizante profesionale prezinta cateva avantaje, ce te vor plasa in fata competitiei, indiferent de domeniul in care activezi:
•    absorb mirosurile neplacute, eliminand situatiile incomode;
•    inlatura mirosul fumului de tigara;
•    parfumul persista o perioada lunga de timp;
•    ofera o experienta de shopping placuta clientilor;
•    determina clientii sa petreaca mai mult timp in locatia/magazinul tau;
•    are un impact mare asupra deciziei de cumparare a clientilor;
•    imbunatateste creativitatea angajatilor.

Folosite in locuintele proprii, rezervele dispenser odorizant ajuta la setarea unei atmosfere primitoare, relaxante, in care toti membrii se simt bine. In plus, vei fi in permanenta inconjurat de un parfum minunat. 
Verifica gama de parfumuri de camera a magazinului nostru si alege-ti preferatul!