Produse hoteliere

IgienaPHS va pune la dispozitie produse hoteliere, echipamente si accesorii pentru hotel, de la carucioare pentru hotel, sefuri hoteliere si frigidere sau minibaruri, pana la uscatoare de par hoteliere. Am ales produse hoteliere de foarte buna calitate, moderne si elegante, realizate cu tehnologie de ultima ora, special concepute pentru industria hoteliera si HoReCa.

Gama completa de echipamente hoteliere 

Gama de echipamente hoteliere si produse de igiena profesionale pusa la dispozitie de compania IgienaPHS este una foarte vasta, astfel incat va puteti bifa lista de produse hoteliere horeca necesare dintr-un singur loc. Calitatea ne defineste si asiguram colaboratorii nostri ca le oferim numai produse de top, diversitate si preturi avantajoase.

Produse recomandate

Echipamente Horeca de calitate superioara   In gama de carucioare hoteliere profesionale, va oferim carucioare housekeeping pentru ingrijirea si intretinerea camerelor de hotel, cu design ergonomic, usor de manevrat si de depozitat. In gama de seifuri hoteliere, va prezentam seifuri speciale pentru hotel cu utilizare automata, semi-automata sau utilizare manuala. Seifurile hoteliere sunt produse in Italia, dispun de o cheie de urgenta si de posibilitatea de a programa un cod master pentru utilizarea de catre managerul hotelului. In sectiunea de uscatoare de par hoteliere, cu montaj pe perete, IgienaPHS va prezinta o gama completa de uscatoare de par cu montaj pe perete, recomandate pentru utilizarea in domeniul hotelier, centre Spa, centre medicale, piscine, sali de fitness. Frigidere pentru camere de hotel si minibaruri hoteliere - in aceasta sectiune din magazinul online IgienaPHS, va prezentam echipamente hoteliere la cel mai bun raport calitate/pret. Gama de produse este variata, astfel ca puteti alege minibaruri cu absorbtie si termoelectrice, cu diferite capacitati si frigidere pentru camere de hotel - diferite modele si capacitati.