Igiena PHS

Professional Hygiene Solutions

Peste 15 ani de experienta in oferirea de solutii de igiena si produse profesionale de curatenie in Romania. Reprezentam branduri si produse internationale a caror calitate si eficienta sunt confirmate si garantate. O gama larga de produse pentru domenii variate si experienta in a recomanda solutiile potrivite pentru fiecare client.

Compania noastra activeaza de 15 ani intr-un domeniu in care perfectiunea este un standard, oferind solutii de igiena si curatenie celor mai exigenti clienti de pe piata din Romania.

Portofoliul IgienaPHS este variat, iar calitatea serviciilor noastre va ramane aceeasi indiferent de aria de activitate pentru care suntem solicitati. Experienta isi spune cuvantul atunci cand solutiile oferite se adapteaza perfect unor domenii diferite de activitate: sedii de birouri, spatii comerciale, domenii medicale si educationale, unitati Horeca sau domenii industriale.

Calitatea se construieste in timp. Dupa multi ani de colaborare ne putem baza pe o relatie de succes cu furnizorii nostri pentru a veni in intampinarea dumneavoastra cu un serviciu de consiliere profesională în alegerea modelului potrivit.

Deoarece suntem pasionați de ceea ce facem, suntem la curent cu toate produsele si noutatile de pe piata internationala si le vom recomanda in cunostinta de cauza, pentru ca succesul nostru se masoara in primul rand in succesul clientilor nostri. Astfel gama noastra de produse profesionale de curatenie si igiena este intr-o continua dezvoltare: in afara de echipamentele clasice precum dispensere si dozatoare de hartie sau uscatoare de maini, va oferim si aspiratoare profesionale sau masini de curatat pardoseala, detergenti profesionali, consumabile de hartie, sapun lichid sau odorizante.

DE CE SA NE ALEGI PE NOI

transport gratuit

TRANSPORT GRATUIT

Transportul se face gratuit in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 175 Lei si in tara pentru comenzi mai mari de 500 Lei. Exceptie fac produsele agabaritice.

comanda telefonica

COMANDA TELEFONICA

Putem prelua comanda telefonica la unul din numerele noastre de contact.
Serviciu suspendat temporar
0371 517 517

LIVRARE RAPIDA

LIVRARE RAPIDA

Livram pe intreg teritorului tarii comanda dumnevoastra, in maxim 2-4 zile de la confirmarea comenzii.

PROGRAM FIDELITATE

LIVRARE RAPIDA

IgienaPHS.ro își răsplătește clienții care comandă recurent, prin puncte de fidelitate acordate la fiecare comanda plasată, indiferent de valoarea acesteia.

CONTROLUL CALITATII

LIVRARE RAPIDA

Vindem doar produse de calitate verificata.