Valorile IgienaPHS

Cu o experienta de peste 16 ani intr-un domeniu in care perfectiunea este un standard, oferim solutii si produse de igiena si curatenie de calitate, de la branduri de renume, celor mai exigenti clienti de pe piata din Romania. Partenerii nostri se bucura de consultanta specializata personalizata, pentru a alege cele mai potrivite produse de igiena B2B. Membrii echipei IgienaPHS acorda o importanta majora calitatii serviciilor si profesionalismului, tratand fiecare proiect cu maxima responsabilitate.

valori

Istoria IgienaPHS

inceput

2006

IgienaPHS porneste la drum, cu angajamentul de a aduce produse de igiena si curatenie de cea mai inalta calitate pe piata din Romania.

valera

2015

Primele participari la targuri, expozitii si evenimente din domeniu, precum RomHotel, Targul de turism al Romaniei si Cleaning Show.

gpec

2019

Suntem onorati sa acceptam premiul pentru magazinul online al anului, la categoria Hospitality, la Gala Premiilor eCommerce 2019.

horeca

2020

Reportaj in revista HoReCa: "IgienaPHS isi consolideaza locul de furnizor principal de produse hoteliere pe piata nationala."

Noi suntem IgienaPHS

Echipa IgienaPHS este formata din consultanti de specialitate dedicati afacerii tale, care te ajuta sa descoperi cele mai potrivite produse de igiena si curatenie pentru business-ul tau.

Showroom-ul nostru din Bucuresti ofera posibilitatea vizualizarii si testarii produselor si solutiilor de igiena B2B, chiar inainte de a lua decizia de cumparare.

Am implementat un sistem de livrare intern, pentru a ne asigura ca partenerii nostri vor primi produsele premium de curatenie profesionala cat mai repede si in conditii optime.

Standardele inalte la care ne obligam sa lucram, precum si increderea acordata de partenerii nostri serviciilor profesionale IgienaPHS ne-au adus premiul pentru magazinul online al anului in domeniul ospitalier, in cadrul Galei Premiilor in eCommerce GPeC 2019.

inceput

16+

ani de experienta
pe o piata exigenta

100+

branduri etalon
de la furnizori de top

30.000+

clienti care au
incredere in noi

1M+

metri patrati de suprafete
curatate cu produsele noastre

Partenerii nostri ne recomanda

Noi intelegem ca fiecare business este unic, de aceea asiguram o varietate de solutii de igiena si produse de curatenie, gandite pentru fiecare client in parte. Indiferent ca este vorba despre un hotel, o institutie medicala sau un club sportiv, ne angajam sa livram calitate, la cele mai inalte standarde. Contacteaza-ne pentru a putea stabili nevoile business-ului si pentru a gasi impreuna solutia castigatoare pentru afacerea ta.