marca-trusted
eLicitatie Certificari

Detergenti rufe profesionali

Hainele pe care le purtam au nevoie de o ingrijire speciala. De aceea, alegerea unor detergenti profesionali pentru rufe este o alegere foarte importanta. La IgienaPHS intelegem perfect nevoia utilizarii unor detergeti profesionali pentru rufe care sa aiba grija de tesaturi si de culori dar care sa scoata eficient si petele. 
Cum alegem un detergent de rufe eficient?

Filtre active

Detergeti de rufe profesionali

In primul rand, exista detergenti pentru spalare automata sau manuala, pentru culori albe sau haine colorate, unii avand in compozitia lor si inalbitori sau balsam. Detergentii pentru rufe sunt sub forma de pudra, lichid sau capsule. Un detergent textil de calitate va curata eficient petele dar va permite tesaturii si culorilor sa ramana intacte. 
De asemenea, detergentii de rufe trebuie sa aiba o formula adaptata si materialelor delicate precum casmirul, matasea si nu numai. In acest caz, recomandarea noastra este sa alegeti intotdeauna un detergent de rufe pentru tesaturi delicate, care va avea grija de acestea. 

Cand si cum folosim un dezinfectant de rufe?

In cazul in care va doriti o curatare in profunzime a hainelor, recomandam utilizarea unui dezinfectant de rufe Igienol, care indeparteaza cu succes bacteriile si ciupercile prezente in haine ce pot provoca diferite iritatii si chiar boli. Este esential sa ne asiguram ca hainele noastre nu sunt doar curatate ci si dezinfectate. Acesta poate fi utilizat cu succes pe aproape orice tip de tesatura, pe materiale colorate cat si pe cele albe. 

La IgienaPHS regasiti o gama variata de detergenti profesionali pentru haine, balsamuri dar si dezinfectanti de rufe de la branduri cunoscute precum: Omo, Persil, Dero, Rivex, Cocolino, Igienol.