Detergenti baie, dezinfectanti baie, toalete, grupuri sanitare si odorizante wc - IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Detergenti baie, dezinfectanti baie si odorizante wc

  ( produse)
img

Solutii de curatare si dezinfectare pentru toalete si bai

Pentru ca igiena si curatenia exemplara in baie si in toaleta este esentiala, IgienaPHS va recomanda detergenti profesionali, dezinfectanti si detartranti cu actiune eficienta de spalare a toaletelor, cazilor, gresiei, faiantei, bateriilor, chiuvetelor si podelelor in grupurile sanitare.

Va propunem solutii de curatat baia si detergenti toaleta ce au actiune bactericida si fungicida, ce indeparteaza depunerile de calcar, curata murdaria in locurile greu accesibile si parfumeaza intens.
Formulele speciale ce se regasesc in acesti detergenti profesionali pentru baie combina performanta de curatare excelenta cu prevenirea depunerilor de piatra si rugina in special in apa dura.

Atunci cand alegeti solutii de curatat baia sau orice dezinfectant baie asigurati-va ca folositi numai produse de calitate superioara ce nu va pun in pericol sanatatea. 
Solutiile pentru curatarea lavoarelor si a grupurilor sanitare sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii, atat cele autohtone cat si cele importate, precum gama Diversey. 
 

BRANDURI