Filtrare dupa

Dimensiune

Dimensiune

Tip produs

Tip produs


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Seifuri hoteliere

In gama de seifuri hoteliere, va prezentam seifuri produse in Italia, speciale pentru hotel, cu utilizare automata, semi-automata sau utilizare manuala. Puteti alege seifuri mari si mini seifuri pentru camerele de hotel sau seifuri hoteliere pentru receptie, cu utilizare automata sau manuala, prevazute cu 2 rafturi interne detasabile.
Seifurile hoteliere dispun de display pentru laptop 15 " sau pentru IPAD, au o cheie de urgenta si posibilitatea de a programa un cod master pentru utilizarea de catre managerul hotelului. Seifurile pentru camerele de hotel pe care le comercializam au un design elegant, sunt realizate dintr-un material tratat anti- coroziune, iar bateriile alkaline 4*1.5 v sunt incluse.

Filtre active

Mini seif hotelier:  

Seifuri hoteliere – investitie in siguranta clientilor tai 
Atunci cand se cazeaza la hotel, clientii trebuie sa stie ca actele, bijuteriile si banii lor sunt in siguranta. De aceea, din nicio unitate de cazare nu ar trebui sa lipseasca un mini seif hotelier. Astfel, toti cei care iti trec pragul isi protejeaza bunurile de daune, furt sau pierderi si le confera o siguranta in plus.
Toate seifurile hoteliere comercializate de IgienaPHS intrunesc cele mai exigente cerinte in materie de siguranta (certificate antifoc si antiefractie) sunt usor de utilizat si acopera intreaga gama de dimensiuni. 

Seifuri hoteliere – o grija in minus pentru oaspeti
Opteaza sa dotezi fiecare camera din unitatea ta de cazare cu seifuri hoteliere automate sau cu seifuri semiautomate. Siguranta pe care acestea o ofera este aceeasi. In cazul in care doresti ca investitia sa fie mai mica, poti alege seif hotelier pentru receptie ce poate fi operat cu usurinta doar de catre angajati.