Filtrare dupa

Marca

Marca

Carcasa

Carcasa

Timp de uscare

Timp de uscare

Filtru HEPA

Filtru HEPA


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Uscatoare de maini profesionale

Uscatoare de maini profesionale pentru hoteluri, institutii publice, centre comerciale. IgienaPHS prezinta pietei din Romania si comercializeaza o gama completa de uscatoare de maini cu senzor. Reprezentam branduri renumite la nivel mondial si reunim importanti producatori de aparate de uscat maini, precum Mediclinics, Dyson, Losdi, Esenia. Astfel propunem potentialilor clienti o gama variata de modele de uscatoare de maini profesionale cu tehnologie de ultima generatie, uscatoare de maini dotate cu motoare performante, cu un timp redus de uscare a mainilor.

Filtre active

Modele de uscatoare de maini profesionale : 

IgienaPHS comercializeaza aparate de uscat maini rapide si foarte puternice, cu un timp de uscare de maxim 10 secunde si cu un consum electric minim; echipamente profesionale ce reprezinta ultimele tendinte ale tehnologiei in domeniu:

 - uscatoare de maini automate, cu senzor, ce utilizeaza filtre HEPA (retinand astfel 99.9% din bacteriile si virusii existenti in toaleta);
  - uscatoare de maini verticale, de tip „hands inside”, cu lampi UV care sterilizeaza aerul.

Modelele de uscatoare de maini profesionale din magazinul online IgienaPHS sunt selectate pentru a raspunde celor mai rafinate preferinte de design si eficienta. Aparatele sunt echipate cu tehnologie moderna si silentioasa, asigura confort si usurinta la utilizare, maximum de igiena si siguranta.
Carcasele aparatelor de uscat maini sunt realizate din inox, din plastic ABS, din aluminiu inoxidabil sau otel emailat. Sunt rezistente si elegante, potrivite pentru orice tip de baie, fie ca aveti nevoie de uscatoare de maini pentru hotel sau pentru baia de acasa. Pentru a se integra armonios in baie, puteti alege modele din inox satinat, de culoare alba sau in diferite tonuri de gri metalizat, ori cu finisaj auriu de la Mediclinics.