Uscatoare de maini profesionale. Aparate de uscat maini. IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Uscatoare de maini profesionale

  ( produse)

Modele de uscatoare de maini profesionale : 

IgienaPHS comercializeaza aparate de uscat maini rapide si foarte puternice, cu un timp de uscare de maxim 10 secunde si cu un consum electric minim; echipamente profesionale ce reprezinta ultimele tendinte ale tehnologiei in domeniu:

 - uscatoare de maini automate, cu senzor, ce utilizeaza filtre HEPA (retinand astfel 99.9% din bacteriile si virusii existenti in toaleta);
  - uscatoare de maini verticale, de tip „hands inside”, cu lampi UV care sterilizeaza aerul.

Modelele de uscatoare de maini profesionale din magazinul online IgienaPHS sunt selectate pentru a raspunde celor mai rafinate preferinte de design si eficienta. Aparatele sunt echipate cu tehnologie moderna si silentioasa, asigura confort si usurinta la utilizare, maximum de igiena si siguranta.
Carcasele aparatelor de uscat maini sunt realizate din inox, din plastic ABS, din aluminiu inoxidabil sau otel emailat. Sunt rezistente si elegante, potrivite pentru orice tip de baie, fie ca aveti nevoie de uscatoare de maini pentru hotel sau pentru baia de acasa. Pentru a se integra armonios in baie, puteti alege modele din inox satinat, de culoare alba sau in diferite tonuri de gri metalizat, ori cu finisaj auriu de la Mediclinics.

BRANDURI