Produse de curatenie

Produse de curatenie si igiena, echipamente profesionale de curatenie. IgienaPHS va ofera o gama completa de produse de curatenie pentru orice domeniu de activitate. Compania noastra activeaza de 15 ani intr-un domeniu in care perfectiunea este un standard, oferind solutii profesionale de curatenie si igiena celor mai exigenti clienti de pe piata din Romania. Deoarece suntem pasionati de ceea ce facem, in permanenta suntem la curent cu noutatile din piata internationala, cu produsele de curatenie si igiena inovative.  
Magazinul IgienaPHS prezinta o gama completa de produse de curatenie si igiena, de echipamente profesionale de curatenie destinate igienizarii oricarui domeniu de activitate: institutii publice, spatii comerciale, cladiri de birouri, unitati HoReCa, centre medicale si educationale, domenii industriale sau casnice. 


 

Produse recomandate

IgienaPHS.ro - furnizor autorizat de produse de curatenie profesionala si echipamente de la cei mai apreciati producatori   Pentru ca succesul nostru se masoara in primul rand in succesul clientilor nostri, gama de produse profesionale de curatenie si echipamente de curatenie prezentata pe magazinul IgienaPHS este intr-o continua dezvoltare: mopuri si sisteme complete de curatenie profesionala, carucioare pentru curatenie cu multiple functionalitati si compartimente de depozitare, carucioare pentru segmentul hotelier, sisteme profesionale de curatat geamurile si alte produse si echipamente indispensabile activitatii de curatenie