Filtrare dupa

Capacitate

Capacitate

Marca

Marca

Disponibilitate

Disponibilitate


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Cosuri gunoi inox

IgienaPHS ofera clientilor sai o gama diversificata de cosuri de gunoi din inox, ideale pentru echiparea spatiilor, indiferent de marimea si traficul lor. Fie ca vorbim despre spatii comerciale, sedii de birouri, toalete, hoteluri sau pensiuni, institutii medicale si institutii de invatamant sau alte tipuri de institutii publice, aceste cosuri de gunoi din inox si curatenie sunt o solutie eleganta pentru depozitarea intr-o maniera igienica a gunoiului si a resturilor.
In magazinul de produse pentru curatenie IgienaPHS va propunem spre vanzare cosuri inox realizate din materiale de cea mai buna calitate: cosuri pentru colectarea gunoiului din otel inoxidabil, cosuri cu pedala pentru gunoi fabricate din tabla zincata.

Filtre active

Alegeti modelul de cos de gunoi inox in functie de spatiul disponibil sau tipul de actionare!

Cu o constructie robusta si cu un design elegant, gama noastra de produse include cosuri de gunoi inox cu capac batant, cu sistem PUSH sau cu actionare prin simpla apasare a capacului.
Capacitatea cosurilor este cuprinsa intre 5 si 60 de litri si pot fi realizate din inox lucios sau satinat. Sunt prevazute la interior cu galeata de plastic, care poate fi usor manevrata pentru aruncarea gunoiului intr-un mod igienic si confortabil.
De asemenea, tot in aceasta categorie de produse, va prezentam si cosurile de gunoi cu montaj pe perete, ce pot consitui o solutie optima pentru amenajarea spatiului.