Filtrare dupa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Detergenti geamuri si suprafete vitrate

DETERGENTI GEAMURI SI SUPRAFETE VITRATE - Magazinul nostru specializat in produse de curatenie ofera clientilor o gama variata de detergenti profesionali pentru spalarea geamurilor si a suprafetelor vitrate. Acestea sunt solutii pe baza de alcool, destinate curatarii suprafetelor de sticla, geamurilor, oglinzilor, parbrizelor (interior) si a suprafetelor sau obiectelor din PVC.
Pentru suprafete impecabile alege un detergent pentru geamuri!

Filtre active

Iti propunem detergenti profesionali, solutii lichide concentrate sau care se folosesc nediluate, special concepute pentru curatarea geamurilor sau pentru utilizare universala in curatenia zilnica.

Solutii curatare geamuri, detergenti spalat suprafete vitrate 

Detergentii de geamuri sunt solutii ce ajuta la indepartarea mizeriei, a urmelor de grasime de pe suprafetele vitrate, atat din gospodarii cat si din mediile profesionale. Detergentii de geamuri sunt, de cele mai multe ori, disponibili in sticle cu pulverizator pentru a dispersa o cantitate potrivita pentru curatarea oglinzilor, parbrizelor si geamurilor dar si pe aparate electrocasnice, suprafete lucioase sau chiar vopsite. 

Detergentii de geamuri curata resturile grase si uleioase, urmele de nicotina si amprentele digitale, nu lasa urme pe suprafetele curatate, confera stralucire si parfumeaza. Mai mult, suprafetele vor ramane curate ca lacrima si stralucitoare. 

Pe piata exista o gama generoasa de detergenti de geamuri ce te vor ajuta sa cureti, intr-un timp relativ scurt, suprafetele de la interior. Ai nevoie doar de solutia de curatare geamuri si o laveta, prosop de hartie sau o racleta speciala. 

Pentru a curata suprafetele vitrate eficient, alege bine momentul in care faci acest lucru. Evita sa speli geamurile cand vremea este torida, deoarece suprafata fierbinte a geamului si soarele vor face ca solutia sa se usuce foarte repede, chiar inainte sa apuci sa o intinzi pe geam corespunzator. Opteaza sa faci aceasta operatiune in zilele mai putin calduroase, cand aerul este mai uscat si mai rece, dimineata sau seara. 

Atunci cand se folosesc detergenti de geamuri de calitate si produse de curatenie potrivite, se vede o diferenta semnificativa. De aceea, atat pentru echipele de profesionisti cat si pentru cei ce fac curatenie in propria locuinta, alegera unor detergenti de geamuri de calitate este un lucru esential, ajutandu-i sa indeparteze mizeria de pe suprafetele lucioase, oglinzi, usile electrocasnicelor, cabina de dus, cu succes.

Geamurile curate lasa lumina naturala sa patrunda la interior, asigura un aspect placut si ingrijit al casei, camerei de hotel sau biroului.

Sfat: Pentru a te bucura de suprafete impecabile, asigura-te ca indepartezi inainte praful de pe suprafata iar laveta sau prosoapele de hartie pe care urmeaza sa le folosesti nu contin urme de ceara sau silicon ce pot lasa urme.

In gama IgienaPHS poti regasi solutie spalat geamuri pentru activitati casnice, solutie curatat geamuri fara alcool si solutie de curatat geamuri termopan. Astfel, indiferent de nevoia intampinata putem oferi produsele profesionale adecvate. Pentru curatarea suprafetelor vitrate foarte murdare, dupa renovari ample, recomandam utilizarea unei solutii profesionale geamuri ce se bucura de o putere ridicata de indepartare a mizeriei.