Aspiratoare Profesionale Industriale | Lichid si Praf - IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Aspiratoare profesionale de lichid si praf

  ( produse)
Avand mai bine de 15 ani de experienta in domeniul curateniei si igienei in medii profesionale, avem incredere ca toate solutiile si echipamentele de curatenie pe care le oferim sunt de cea mai buna calitate. 
Fiecare model de aspirator profesional de pe site-ul nostru a fost selectat cu atentie, pentru a corespunde criteriilor de calitate, fiabilitate si performanta. Compacte si cu dimensiuni reduse pentru a putea fi manevrate cu usurinta, dotate cu roti si cabluri lungi pentru o mobilitate maxima, aspiratoarele profesionale permit curatarea unei arii vaste. Filtrele performante permit retinerea particulelor alergene, a insectelor ce pot da batai de cap (acarieni, furnici, purici etc), oferind posibilitatea inhalarii unui aer mult mai curat.

Avantajele unui aspirator profesional sunt:
  • stabilitatea si siguranta in folosire;
  • motorul performant si puterea mare de aspirare;
  • usurinta in utilizare si intretinere;
  • diversitatea capacitatilor;
  • pretul competitiv.

Un aspirator profesional nu ar trebui sa lipseasca niciunei firme de curatenie care are in prim plan oferirea unor solutii de curatenie de neegalat. La IgienaPHS punem la dispozitia clientilor si o gama vasta de accesorii potrivite pentru tipul de aspirator profesional achizitionat, precum saci de praf si optiuni de filtrare HEPA.

Optati pentru un aspirator profesional de praf si lichid de la IgienaPHS si problema curateniei va fi rezolvata!
 

BRANDURI