Filtrare dupa

Capacitate

Capacitate


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Cosuri gunoi cu scrumiera

Cos de gunoi cu scrumiera - Cosurile pentru gunoi cu scrumiera, din inox sau otel inoxidabil, sunt ideale pentru pozitionarea la intrarea in spatii publice, indiferent de destinatia acestora: sedii de birouri, spatii comerciale, centre medicale, hoteluri, restaurante, etc. De asemenea, aceste cosuri-scrumiera exterior sunt destinate si zonelor din interior, zone special amenajate unde fumatul este permis.
Toate cosurile de gunoi cu scrumiera prezentate in magazinul nostru au galeata interioara din plastic, pentru o manevrare mai usoara, iar structura speciala a capacului asigura stingerea focului aparut accidental in interiorul acestuia. De asemenea, designul si finisajul cosurilor-scrumiera de exterior pe care vi le propunem sunt variate, astfel incat sa puteti alege modelele potrivite pentru locul unde sunt amplasate.

Filtre active

Tipuri de scrumiera exterior


Cosurile de gunoi cu scrumiera prezentate in magazinul nostru intrunesc cerintele complete ale acestei game de produse:

  • Scrumiere exterior, cosuri de gunoi din inox
  • Cosuri de gunoi cu scrumiera, realizate din aluminiu vopsit in camp electrostatic
  • Scrumiera de perete 

In functie de necesitati si de aria de acoperire comercializam o gama completa de cosuri de gunoi: pubele, europubele gunoi, containere, cosuri de gunoi inox, cosuri stradale, cosuri de gunoi interior.