Filtrare dupa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Detergenti mobila si suprafete lemn

Detergenți geamuri și suprafețe vitrate
Geamurile unei locuințe sau ale unui spațiu comercial sunt precum o carte de vizită, motiv pentru care acestea trebuie să fie mereu curate. Igiena PHS îți pune la dispoziție o gamă variată de detergenți profesionali pentru spălarea geamurilor și a suprafețelor vitrate de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase. 

Filtre active

Solutii pentru mobila si suprafete din lemn

IgienaPHS va prezinta si va recomanda solutii pentru mobila si pentru curatarea suprafetelor lavabile din lemn, din sticla, plastic, pentru curatarea mobilierului lacuit, gresie sau faianta. Igienizarea corecta a birourilor, a receptiilor si a zonelor care sunt intens utilizate de mai multe persoane se poate face cu un detergent si cu un dezinfectant mobila potrivit. 
Detergentii profesionali pe care i-am selectat pentru clienții nostri sunt foarte eficienti pentru intretinerea curateniei in birouri, curatarea petelor si ale urmelor de creioane, markere si stilouri.


Un detergent lemn profesional prezinta cateva avantaje:

  • curata eficient praful si murdaria de pe suprafata mobilei, a ramelor oglinzilor si tablourilor, blaturilor de bucatarie etc;
  • are efect antistatic;
  • protejeaza lemnul;
  • nu lasa urme.