Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Acoperitori toalete, pungi igienice

Magazinul IgienaPHS prezinta diferite modele de acoperitor colac de toaleta pentru asigurarea igienei in toaleta. Datorita designului special dezvoltat, aceste protectii igienice de toaleta de unica folosinta ofera un nivel ridicat de igiena si sunt perfect adaptate nevoilor copiilor mici si ale adultilor. Acoperitoarele pentru colacul de toaleta sunt confectionate din hartie, sunt usor de intretinut si se pot arunca in toaleta, deoarece sunt biodegradabile 100%.

Acoperitor de hartie colac de toaleta. Protectii igienice colac de wc 

Datorita designului special si proprietatilor antiseptice speciale, foliile protectoare igienice pentru capacul de toaleta sunt perfect adaptate nevoilor copiilor mici si mari si asigura un nivel ridicat de igiena in timpul deplasarilor. Suprafata foarte larga dublata de aripile igienice laterale impiedica contactul direct cu suprafetele contaminate ale toaletei si reduce riscul contaminarii cu virusi, bacterii sau microbi.

Protectiile igienice de toaleta sunt realizate dintr-un material special dublu strat, rezistent la rupere, germeni si apa. Datorita celor 3 benzi adezive de fixare, nu exista riscul alunecarii sau ruperii, protectia pentru colacul de wc ramane la locul fixat indiferent de miscarea copilului.


Va oferim produse

-34%

Rezerva acoperitor colac WC

Rezerva acoperitoare colac WC de culoare alba, si cu capacitatea de 200 bucati pe set. Rezerva acoperitoare este fabricata din hartie biodegradabila. Este cel mai important accesoriu pentru igiena locurilor publice. Ambalare: 200 buc/set 
26,00 lei
17,20 lei
preț fără TVA
-24%

Acoperitor colac toaleta

Acoperitor hartie colac toaleta , folii protectie confectionate din hartie de 17g/m2 . Usor de intretinut,se pot arunca in toaleta deoarece sunt biodegradabile 100% si se descompun in apa. Usor disolubile . Ambalare : pachetul contine 250 folii.  
24,00 lei
18,20 lei
preț fără TVA

Acoperitor colac toaleta Tork 250buc/set

Acoperitor hartie pentru colac toaleta Tork Vip Seat de unica folosinta: minimizeaza contaminarea. Usor de intretinut,se pot arunca in toaleta deoarece se descompun in apa.(250 buc/pachet)
36,05 lei
preț fără TVA

Acoperitor colac toaleta Kimberly Clark 125buc/set

Acoperitor colac toalete, hartie cerata, 12pach/bax, 125portii/pach, 1str
31,02 lei
preț fără TVA

Acoperitor colac toaleta Esenia

Acoperitor hartie colac toaleta , folii protectie confectionate din hartie . Usor de intretinut,se pot arunca in toaleta deoarece sunt biodegradabile 100% si se descompun in apa.  Pachetul contine 7 folii. 
6,50 lei
preț fără TVA

Rezerve pungi igienice tampoane

Pungulite, pungute pentru tampoane igienice,25 buc/pach, 100 pach/bax.
2,57 lei
preț fără TVA
-15%

Protectii igienice de unica folosinta pentru toaleta

Protectii igienice de unica folosinta pentru capacul de toaleta. Datorita designului special dezvoltat si caracteriticilor speciale, sunt perfect adaptate nevoilor copiilor mici si ofera un nivel ridicat de igiena in timpul deplasarilor. Suprafata foarte larga dublata de aripile igienice laterale impiedica contactul direct cu suprafetele contaminate ale toaletei si reduce riscul conta[...]
17,00 lei
14,50 lei
preț fără TVA

BRANDURI