Filtrare dupa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Acoperitori toalete, pungi igienice

Magazinul IgienaPHS prezinta diferite modele de acoperitor colac de toaleta pentru asigurarea igienei in toaleta. Datorita designului special dezvoltat, aceste protectii igienice de toaleta de unica folosinta ofera un nivel ridicat de igiena si sunt perfect adaptate nevoilor copiilor mici si ale adultilor. Acoperitoarele pentru colacul de toaleta sunt confectionate din hartie, sunt usor de intretinut si se pot arunca in toaleta, deoarece sunt biodegradabile 100%.

Acoperitor de hartie colac de toaleta. Protectii igienice colac de wc 

Filtre active

Datorita designului special si proprietatilor antiseptice speciale, foliile protectoare igienice pentru capacul de toaleta sunt perfect adaptate nevoilor copiilor mici si mari si asigura un nivel ridicat de igiena in timpul deplasarilor. Suprafata foarte larga dublata de aripile igienice laterale impiedica contactul direct cu suprafetele contaminate ale toaletei si reduce riscul contaminarii cu virusi, bacterii sau microbi.

Protectiile igienice de toaleta sunt realizate dintr-un material special dublu strat, rezistent la rupere, germeni si apa. Datorita celor 3 benzi adezive de fixare, nu exista riscul alunecarii sau ruperii, protectia pentru colacul de wc ramane la locul fixat indiferent de miscarea copilului.