marca-trusted
eLicitatie Certificari

Carucioare curatenie

Carucioare de curatenie profesionale: carucior pentru curatenie cu 1 sau 2 galeti, sisteme modulare de curatare podea, carucioare de curatenie Vermop, Esenia, Vileda, dar si de alte branduri apreciate in domeniu. Magazinul IgienaPHS, specializat in produse de curatenie si igiena, pune la dispozitia clientilor o gama variata de carucioare de curatenie profesionale, pentru spatii medii si mari, precum centre comerciale, hoteluri, institutii publice, centre medicale etc.
Comercializam carucioare de curatenie si sisteme de curatenie profesionale de la cei mai importanti producatori precum Vermop, Esenia si Vileda, pentru a va oferi cele mai moderne si eficiente produse si accesorii din domeniul curateniei.

Filtre active

Carucioare de curatenie si sisteme pentru curatarea podelei

Propunem carucioare de curatenie profesionale realizate din materiale de calitate, ce intrunesc cele mai exigente cerinte de functionalitate si igiena. Astfel, seturile de carucioare de curatenie cu 1 sau 2 galeti sunt realizate pe cadre metalice, galetile sunt concepute din plastic rezistent, iar storcatoarele sunt stabile si durabile. Cei mai importanti producatori de carucioare de curatenie si sisteme pentru curatarea podelei ofera seturi complete de curatenie, cu compartimentari multiple, ce pot include suport pentru sacul menajer sau cos suport pentru produsele de curatenie si detergenti profesionali.

Alegeti caruciorul de curatenie potrivit pentru spatiul in care urmeaza sa il folosesti!

Puteti opta pentru un carucior de curatenie profesional cu 2 galeti de 25 litri si storcator din plastic pentru mopuri sau un carucior de curatenie cu o singura galeata, usor de manevrat in spatiile inguste. Pentru spatiile inguste este potrivit si caruciorul de curatenie profesional Esenia Duo Cromat, deosebit de manevrabil si flexibil in spatii foarte stramte, pe scari sau in blocuri operatorii.
 Un carucior curatenie spital sau un carucior hotelier este intotdeauna bine-venit deoarece usureaza munca si timpul personalului administrativ, permitandu-i acestuia sa aiba intotdeauna la indemana solutiile profesionale de curatenie, lenjeriile de pat, saci si cosuri de gunoi, galeata cu mop, matura si nu numai.