Filtrare dupa

Capacitate

Capacitate

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Detergenti pardoseala

IgienaPHS va ofera o gama larga de detergenti profesionali pentru spalarea pardoselilor, detergenti folositi atat in varianta de spalare manuala cat si detergenti pentru spalarea automata cu ajutorul masinilor speciale de curatare. Majoritatea detergentilor profesionali sunt solutii lichide, usor parfumate destinate spalarii diferitelor tipuri de suprafete: gresie, marmura, parchet, linoleum etc. Pentru a veni in intampinarea nevoii de curatenie si igiena in orice spatiu, va oferim detergenti pentru orice tip de pardoseala, de la pardoseli ceramice, gresie si faianta pana la suprafete din marmura, PVC sau linoleum.
Care sunt avantajele unui detergent pentru pardoseli?

Filtre active

Detergenti pentru pardoseala, detergenti degresanti si decapanti:


Magazinul IgienaPHS va ofera detergenti profesionali pentru:
  • pardoseli ceramice
  • gresie 
  • faianta
  • parchet
  • suprafete din marmura
  • PVC sau linoleum.

Gama noastra de produse de curatenie si igiena include diferite tipuri de solutii destinate intretinerii pardoselilor, in functie de momentul de aplicare: decapanti, solutii de protectie sau solutii de intretinere.
Detergentii profesionali pe care vi-i prezentam degreseaza si curata eficient pardoselile, fara sa le distruga luciul si lasa dupa spalare un miros placut si persistent. Cu o cantitate redusa de detergent pentru pardoseli se poate acoperi o mare parte din suprafata datorita versatilitatii sale, atat intr-un mediu casnic cat si intr-unul profesional.