marca-trusted
eLicitatie Certificari

Ustensile spalat geamuri

Ustensile de spalat geamuri, raclete profesionale si accesorii pentru curatarea geamurilor, manere telescopice sau raclete. In gama de accesorii pentru geamuri si ustensile pentru spalarea geamurilor din magazinul nostru, gasiti produse profesionale, ce asigura curatarea in cele mai bune conditii a geamurilor si a suprafetelor vitrate. De aceea, accesoriile de curatenie achizitionate de la IgienaPHS sunt o alegere care iti garanteaza calitate, fiabilitate.

Ustensile pentru spalarea geamurilor: raclete, bureti si manere telescopice

Filtre active

Magazinul de produse si echipamente de curatenie si igiena IgienaPHS propune spre vanzare o gama variata de ustensile profesionale pentru spalarea suprafetelor vitrate precum spalatoare geamuri uzuale, aparat de spalat geamuri dar si dispozitiv spalat geamuri la inaltime, pentru cladiri noi de birouri si nu numai. 

Pentru curatatul sau spalatul geamurilor, oferim o gama profesionala ce cuprinde: 
  • raclete de inox, raclete care curata eficient geamurile si razuiesc imediat murdaria persistenta;
  • bureti din microfibra si lavete pentru a sterge praful si petele;
  • prelungitoare din bare de aluminiu telescopice pentru racletele de curatat geamuri aflate la distanta mare de sol sau indepartate de zona de lucru.
Alegeti un spalator geamuri cu eficienta ridicata, usor de utilizat, adaptat nevoilor business-ului dvs. dar care sa usureze totodata si munca personalului administrativ. Inainte de orice, alegeti calitatea!