Mopuri profesionale si galeti plastic - IgienaPHS.ro
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Mopuri profesionale si galeti plastic

  ( produse)

Mopuri profesionale microfibra si bumbac pentru curatenie profesionala

 
Va oferim mopuri din microfibra cu fixare rapida ce permite schimbarea simpla si rapida, mopuri de curatenie foarte manevrabile si functionale, ce economisesc timpul de lucru si energia utilizatorului. Sistemele de mopuri profesionale tip Damp potrivite atat pentru curatenia uscata, cat si pentru cea umeda, asigura o utilizare rapida, eficienta si igienica. Sunt cu adevarat inovative si eficiente, ideale pentru activitatile de zi cu zi si ofera solutii reale pentru toate suprafetele ce trebuiesc curatate.
De asemenea, propunem mopurile de curatenie Aquva, tip taitei, mopuri profesionale cu fixare rapida ce permit schimbarea in mod usor si simplu a rezervei. Este un sistem ce dispune de o capacitate foarte buna de absorbtie si distributie a apei pe suprafata care se doreste a fi curatata, acesta avand capacitatile unui mop industrial. 
Mopurile de curatenie din microfibra sau bumbac prezentate de magazinul online IgienaPHS.ro, sunt realizate din materiale de calitate superioara si sunt special concepute pentru a obtineti o curatenie fara efort, in conditii de igiena maxima. In gama de produse si echipamente pentru curatenie am ales sa comercializam mopuri si sisteme profesionale de curatenie de la cei mai importanti producatori din industria produselor de igiena si curatenie, precum Vermop, Esenia si Vileda.

BRANDURI