Odorizante camera profesionale. Parfum odorizant interior. IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Odorizante camera

  ( produse)

Parfumuri camera pentru o experienta deosebita

Marile branduri au inceput de ceva timp sa mizeze tot mai mult pe experientele senzoriale pe care le pot oferi celor ce le trag pragul. De aceea, acestia folosesc un parfum camera care sa rezoneze cu brandul si sa il poata face usor de identificat. Este bine stiut faptul ca mirosurile placute atrag oamenii intr-o locatie, ii determina sa stea mai mult timp acolo si ii stimuleaza sa cheltuiasca suplimentar (daca este vorba despre un magazin). In cazul spatiilor de birouri, un parfum camera potrivit sporeste creativitatea si puterea de concentrare a angajatilor. 

Puteti plasa odorizante in camera de hotel, in baia restaurantului, in toaletele de la birou, in sala de sedinta sau le puteti folosi in camera de zi de acasa. Rezervele pentru odorizantele de camera prezentate in magazinul nostru de produse de curatenie si igiena, IgienaPHS, folosesc neutralizatorul "Sanador" pentru eliminarea si absorbtia mirosurilor neplacute si a bacteriilor din aer, inclusiv cel de fum de tigara.
IgienaPHS va prezinta o gama foarte larga de variante de parfumuri de interior, de la arome florale sau fructate, aroma-therapy pana la parfumuri proaspete ce se pot folosi in cabinetele medicale, spa-uri etc.

 

BRANDURI