Cosuri de gunoi

Magazinul IgienaPHS propune spre vanzare o gama completa de cosuri de gunoi care acopera domenii variate de utilizare. In functie de necesitati si de aria de acoperire comercializam cosuri de gunoi pentru colectare selectiva, cosuri gunoi pentru exterior si pentru interior, pentru grupurile sanitare, cosuri cu scrumiera, pubele si europubele, containere mari de gunoi etc.
Utilizate atat la birou cat si in locuinte, cosurile de gunoi sunt indispensabile, mai ales ca aproape orice utilizam se transforma in reziduuri ce trebuie aruncate. Pentru companii, punem la dispozitie o gama generoasa de cosuri gunoi atat pentru hartii, pentru bai si cantine, tip scrumiera si nu numai. 

Cosuri de gunoi - gama completa pe site-ul IgienaPHS

Produse recomandate

Cosuri de gunoi potrivite pentru orice situatie Cosurile de gunoi sunt fabricate din diverse materiale precum inox, otel, tabla zincata, plastic ABS si sunt de diferite dimensiuni. Va oferim modele variate, avand capacitati de la 5-12-20 litri, pana la dimensiuni mari de 240 litri pentru pubele sau 1100 litri pentru containere de gunoi necesare colectarii unei cantitati mari de reziduuri. In functie de domeniul de activitate sau de spatiul pentru care aveti nevoie de cosuri pentru colectarea gunoiului, IgienaPHS va poate recomanda variantele cele mai potrivite. Pastreaza locul de munca si caminul in perfecta curatenie cu ajutorul cosurilor de gunoi. Acesta sunt realizate din diverse materiale precum plastic si chiar inox, pot fi prevazute cu sau fara capac, cu pedala sau cu capac batant pentru o utilizare facila. Indiferent de camera in care este amplasat, cosul de gunoi trebuie sa fie integrat cu succes in decor si sa aiba un aspect placut. Ai posibilitatea de a alege din gama magazinului IgienaPHS cosuri de gunoi atat pentru cladiri de birouri, cu designuri minimaliste, simpliste si moderne dar si decupate, special gandite pentru hartie. Astfel, te asiguri ca fiecare spatiu de lucru este dotat corespunzator, pana la cel mai mic detaliu si ca fiecare angajat dispune de propriul sau cos de gunoi. Pentru fumatori, exista cosul de gunoi cu scrumiera, ce se amplaseaza la intrarile in cladiri, hoteluri si centre comerciale, realizate din inox, ce rezista foarte bine la intemperii si conditii diferite de vreme.  In cazul in care doresti sa iti instruiesti angajatii cu privire la o colectare selectiva corecta a deseurilor, tot aici poti achizitiona cosuri de gunoi pe culori, mai mici pentru interioare si mai mari pentru exterior pentru a fi amplasate strategic si pentru a incuraja oamenii sa ia masuri rapide, corecte si eficiente. Tomberoanele de exterior vin in diverse culori si dimensiuni pentru a se potrivi cantitatii de deseuri produse de catre o cladire, institutie sau chiar scara de bloc.