Dezinfectanti profesionali

În gama de produse profesionale de igiena si curatenie, IgienaPHS ofera o paleta variata de dezinfectanti, solutii geluri dezinfectante pentru maini, dezinfectanti pentru instrumentar medical, produse selectate pe criterii de calitate, eficienta si preturi competitive. Dezinfectantii sunt substante chimice ce au in compozitie o concentratie ridicata de alcool, au capacitatea de a distruge microorganismele si de a curata in profunzime. 
Toti dezinfectantii pe care magazinul nostru ii prezinta sunt avizati de Ministerul Sanatatii !
Comercializam o gama completa de dezinfectanti profesionali, producatori de renume, branduri etalon la nivel mondial pe segmentul dezinfectantilor medicali: Anios (lider mondial in dezinfectanti medicali) Diversey sau Purell (dezinfectantul de maini nr.1 in SUA). 

Produse recomandate

Aici vei găsi detergenți pentru pardoseală, fie că este vorba despre pardoseli din PVC, beton, ceramică, granit sau marmură, suprafețe de sticlă, inox, de pete sau suprafețe dificil de curățat. Îți oferim produse profesionale pentru curățare, cu ajutorul cărora poți dizolva depuneri de uleiuri și grăsimi, îndepărta resturi de calcar, rugină, beton sau pentru a curăța diferite pete de cafea, vin, marker, tuș și altele.

Printre produsele destinate curățeniei comercializate pe site-ul nostru, mai poți descoperi articole utile în curățarea și igienizarea eficientă a spațiilor de producție, a echipamentelor din industria alimentară și a băuturilor răcoritoare, detergenți pentru curățarea grătarelor, plitelor sau cuptoarelor sau detergenți profesionali Horeca. De asemenea, în oferta noastră găsești detergenți pentru covoare, mochete și tapițerii, dar și detergenți de rufe profesionali, ideali pentru spațiile de cazare sau pentru locuința personală.

Produsele de curățenie comerciale pe igienaphs.ro sunt de cea mai bună calitate și am ales să reprezentăm cei mai importanți producători din această industrie: Purell, Anios, Diversey sau Esenia. Acești detergenți au o eficiență dovedită, nu încarcă suprafețele, iar pe termen lung tu vei face economie atât din punct de vedere a costurilor, cât și a timpului alocat acestei activități.

Comandă detergenți profesionali pentru toate buzunarele și bucură-te de cele mai bune prețuri de pe piață.