Dezinfectanti profesionali

În gama de produse profesionale de igiena si curatenie, IgienaPHS ofera o paleta variata de dezinfectanti, solutii geluri dezinfectante pentru maini, dezinfectanti pentru instrumentar medical, produse selectate pe criterii de calitate, eficienta si preturi competitive. Dezinfectantii sunt substante chimice ce au in compozitie o concentratie ridicata de alcool, au capacitatea de a distruge microorganismele si de a curata in profunzime. 
Toti dezinfectantii pe care magazinul nostru ii prezinta sunt avizati de Ministerul Sanatatii !
Comercializam o gama completa de dezinfectanti profesionali, producatori de renume, branduri etalon la nivel mondial pe segmentul dezinfectantilor medicali: Anios (lider mondial in dezinfectanti medicali) Diversey sau Purell (dezinfectantul de maini nr.1 in SUA). 

Produse recomandate

IgienaPHS va prezinta diferite tipuri de detergenti profesionali si dezinfectanti pentru suprafete, solutii si dezinfectanti maini, ce nu necesita clatire, sterilizanti pentru instrumentar sau dispozitive medicale, sapunuri antiseptice, dezinfectant rapid spray, covor antibacterian sau servetele dezinfectante.  Dezinfectanti profesionali, detergenti si solutii dezinfectante pentru igiena si curatenie    Dezinfectanti profesionali pentru maini Solutiile dezinfectante pentru maini sunt un aliat de nadejde in lupta cu anumtii virusi sau bacterii. Indiferent de varsta sau mediu, fie ca vorbim despre copii, adulti care lucreaza in constructii, alimentatie publica, domeniul medical si nu numai, igienizarea mainilor cu produse dezinfectante profesionale ne poate scuti de contactarea unor boli nemiloase.    Dezinfectanti profesionali pentru suprafete Utilizate cu precadere in sistemul medical dar si in cel alimentar, solutiile dezinfectante pentru suprafete sunt ideale pentru evitarea contaminarii incrucisate. Avand o eficienta foarte ridicata, produsele dezinfectante pentru suprafete lasa blaturile de lucru, barele de sustinere, manerele si orice alt gen de suprafete complet igienizate.   Dezinfectanti profesionali pentru instrumentar Domeniul medical este unul cu un grad de risc crescut cand vine vorba despre bacterii, microbi si boli periculoase. De aceea, o atentie deosebita trebuie acordata instrumentarului medical care trebuie sa fie perfect igienizat. In acest sens, IgienaPHS propune solutii dezinfectante ideale pentru ca acestea sa fie pastrate perfect.  Fie ca vorbim despre un un dezinfectant medical de nivel inalt, de un gel dezinfectant maini sau un dozator dezinfectant maini , brandul Anios reprezinta etalonul la nivel mondial. Recomandam de asemenea si Purell dezinfectant de maini folosit cu precadere in spitelele din SUA.