Filtrare dupa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Aspiratoare injectie / extractie

Aspiratoarele cu injectie si extractie, prevazute si cu functie de spalare, rezolva problema spalatului covoarelor si a tapiteriilor in mediile profesionale. Cu un aspirator profesional fiabil, cu performante ridicate, curatenia va deveni mai usoara si mai rapida, fie ca este vorba de o suprafata mai mare sau de curatenia in spatii rezidentiale. Modelele noastre de aspiratoare corespund celor mai inalte standarde de calitate, fiind modele moderne, robuste si extrem de rezistente.
In portofoliul IgienaPHS se regasesc aspiratoare injectie extractie de la branduri cunoscute precum Taski, Sprintus si Ghibli & Wirbel. 

Aspiratoare injectie extractie pentru covoare si tapiterii impecabile

img

Filtre active

Cunoscute si ca aspiratoare cu spalare, aspiratoarele cu injectie-extractie sunt recomandate in special pentru medii profesionale, dar sunt din ce in ce mai cautate si pentru intretinerea curateniei in locuintele individuale.
Aspiratoarele profesionale injectie extractie au modele compacte, fiind usor de folosit. Acestea injecteaza apa si solutie in material extragand rapid si eficient apa, impreuna cu detergentul si mizeria, lasand covoarele si tapiteriile igienizate.