Filtrare dupa

Carcasa

Carcasa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Dispensere servetele de masa, servetele faciale

Am selectionat o gama variata de dispensere pentru servetele de fata si dispensere pentru servetele de masa de foarte buna calitate. Sunt produse fiabile, fabricate din materiale de cea mai buna calitate - plastic ABS sau inox. Dispenserele de servetele pot fi folosite ca atare, iar o parte dintre modele au un dispozitiv de fixare in perete. Daca spatiul de care dispuneti este mic, va recomandam modele compacte, special realizate pentru a ocupa putin loc pe masa sau in locul unde sunt amplasate.

Filtre active

Dispensere de servetele de hartie pentru industria HoReCa si nu numai


Dispenserele pentru servetele faciale, precum si dispenserele de servetele de hartie pentru masa disponibile pe site-ul IgienaPHS sunt recomandate in special clientilor ce activeaza pe segmentul HoReCa, dar pot fi folosite si in diverse alte medii profesionale, in special acolo unde se serveste masa.
O parte dintre modelele de dispensere de servetele de masa au o suprafata generoasa disponibila pentru personalizare cu fotografii sau diverse mesaje promotionale.

Un suport servetele masa este extrem de practic si util si va fi cu siguranta apreciat de vizitatori. Acesta nu ocupa mult spatiu, avand dimensiuni reduse, fiind potrivit si pentru mesele mai mici. Puteti alege cu incredere un model de suport servetele masa din gama IgienaPHS la preturi confortabile.
Pentru a oferi conditii perfecte celor ce va trec pragul este esentiala acordarea atentiei unor detalii precum punerea la dispozitie in baile comune a unui dispenser servetele faciale ce se dovedeste a fi foarte util. Acesta poate fi asezat pe o suprafata orizontala sau chiar pe perete.

In functie de modelul de dispenser de servetele de hartie pentru care se opteaza, va punem la dispozitie si consumabilele aferente: servetele de masa sau servetele faciale. In functie de marime, de capacitatea lor, dispenserele de servetele prezentate pot ingloba, in medie, 100-150 servetele de masa.