marca-trusted
eLicitatie Certificari

Saci menajeri

Depozitarea adecvata si eliminarea cu usurinta a deseurilor si a resturilor menajere reprezinta o preocupare a oricarei companii. Sacii de menaj devin astfel indispensabili, indiferent de tipul de activitate desfasurat. Oferta magazinului online IgienaPHS.ro de saci menajeri include produse de cea mai buna calitate, de dimensiuni diferite: saci de gunoi de 18, saci de gunoi de 35 l, 60 l, saci menajeri 120 l si 240 litri

În functie de necesarul companiei tale, poti opta pentru sacii de gunoi economici, simpli, de 18l H.D.P.E. sau pentru sacii mari, rezistenti Premium - de 120, 240 de litri si nu numai. Oferta noastra include si saci gunoi cu snur, cu ajutorul carora resturile menajere sunt depozitate si evacuate mai simplu, dar si saci menajeri mari, potriviti pentru europubele.

Filtre active

Rezistenta si preturi competitive pentru sacii de gunoi din oferta noastra Activam de mai bine de 15 ani intr-un domeniu in care perfectiunea este un standard si suntem obisnuiti sa oferim solutii de curatenie celor mai exigenti clienti de pe piata din Romania. Suntem in acelasi timp constienti si de importanta competitivitatii preturilor, asa ca negociem mereu cele mai bune preturi pentru tine! Ne angajam sa iti oferim un raport optim pret-calitate pentru sacii de menaj din oferta noastra.