Consumabile hartie

Deoarece suntem pasionati de ceea ce facem si pentru ca succesul nostru se masoara in primul rand in succesul clientilor nostri, magazinul IgienaPHS comercializeaza o gama completa de consumabile hartie pentru igiena, adaptate cerintelor diversificate ale pietei din Romania. Iar pentru ca raportul calitate-pret este unul dintre criteriile de care tinem cont in permanenta, avem grija sa oferim consumabile din hartie de calitate buna, in cantitati adaptate cerintelor dumnevoastra, la preturi mai mult decat accesibile.
Consumabile de hartie pentru igiena si curatenie, cu putere mare de absorbtie - Consumabilele de hartie pentru igiena, fie ca vorbim de prosoape si servetele de maini sau de fata de unica folosinta, role de cearceafuri medicale, hartie igienica sau rola de hartie industriala albastra sunt produse profesionale de foarte buna calitate.

Produse recomandate

Prosoape si servetele de hartie cu 1-2 sau 3 straturi, role medicale si industriale Magazinul online IgienaPHS v-a pregatit o gama diversificata de produse si consumabile de igiena din hartie, ideale de folosit impreuna cu dispenserele si suporturile de hartie aferente utilizarii lor. Gama de produse din hartie este fabricata din celuloza pura sau material reciclat, cu variante de 1-2 sau 3 straturi, predimensionate, cu putere mare de absorbtie si cu un spectru extrem de mare de utilizare: institutii publice, spatii comerciale, cladiri de birouri, unitati Horeca, centre medicale si educationale, domenii industriale sau casnice. . Prosoape de hartie fabricate din celuloza pura sau reciclata, ce pot fi impaturite in Z sau in V, de culoare verde, alba sau natur, in unu-doua sau trei straturi.. Prosoape de hartie rola sau cu derulare centrala din celuloza pura, in unul, doua sau trei straturi, cu putere mare de absortie. Sunt ambalate individual, portionate, rezistente si usor de derulat.. Gama foarte variata de hartie igienica ambalata si prezentata in functie de necesitati, in diferite forme: mini si maxi jumbo, hartie igienica pliata bulk pach, sau varianta rola normala. Hartia igienica poate fi fabricata din celuloza pura sau reciclata, in unul, doua sau trei straturi, biodegradabila, laminata, parfumata si portionata.. Diferite modele de role de hartie industriala recomandata in special in mediile industriale. Rolele de prosoape de hartie industriala au proprietati superioare de absorbtie si curatare, sunt fabricate din celuloza pura sau reciclata, in variante de 1 strat, 2 sau 3 straturi.. Role medicale de hartie tip cearceaf, pentru protectia patului de consultatie. Cearceaful de hartie de unica folosinta este fabricat din celuloza pura 100% sau polietilena si hartie, de culoare alba sau albastra. Rolele medicale de hartie tip cearceaf sunt ambalate individual, rezistente, usor de derulat si portionate.. Diferite modele de acoperitor hartie colac de toaleta pentru asigurarea igienei in grupul sanitar. Acoperitoarele pentru igiena colacului de toaleta sunt confectionate din hartie, sunt usor de intretinut si se pot arunca in toaleta, deoarece sunt biodegradabile 100%.