Cosmetice hoteliere

Cosmetice hoteliere - Magazinul online IgienaPHS, dedicat produselor si accesoriilor de igiena si curatenie profesionale, va pune la dispozitie o sectiune dedicata produselor hoteliere si domeniului HoReCa in general. Am selectat pentru clientii nostri accesorii de baie si cosmetice hoteliere, dispensere si dozatoare pentru sapun lichid, sampon si gel de dus, precum si consumabile de baie hoteliere.
In gama de accesorii si cosmetice hoteliere, va recomandam dozatoare si dispensere pentru consumabilele de baie pe baza de rezerva, prevazute cu o fereastra pentru a vedea cantitatea, cu sistem anti-furt si sistem de dozare pentru economie suplimentara.

Filtre active

O gama vasta de produse pentru hotel - cosmetice hoteliere


Managementul hotelurilor poate opta pentru doua tipuri de consumabile hoteliere: cele clasice, ambalate individual, sau cele reutilizabile, pe baza de dispensere. Fiecare dintre cele doua categorii prezinta avantajele lor. Spre exemplu, alegerea unui set cosmetice hoteliere ambalat individual poate fi mai elegant datorita ambalajului deosebit, insa unele produse pentru hotel cu sistem refill, precum cosmeticele hoteliere de la Hyprom sunt prietenoase cu mediul inconjurator, permit o reumplere rapida si nu pot fi sustrase.  

Va recomandam dozatoare si dispensere pentru produse hoteliere pe baza de rezerva, prevazute cu o fereastra pentru a vedea cantitatea, cu sistem anti-furt si sistem de dozare pentru economie suplimentara. Selectia de consumabile de baie hoteliere va propune rezerve de sapun lichid sau sampon si gel de dus care se schimba extrem de usor, sunt prevazute cu sistem antipicurare, iar rezerva se goleste pana la ultima picatura.

In gama magazinului IgienaPHS de cosmetice hoteliere regasiti branduri precum Hyprom, Botanik, Sense, Holiday Care. Puteti alege un set cosmetice hoteliere pentru o sedere fara cusur: de la gel de dus, sampon, lotiune de corp si balsam de par, sapun, set pentru igiena orala etc.

Indiferent pentru ce tip de produse igiena hotel optati fie ca sunt consumabile hoteliere clasice sau cele cu refill, calitatea este cea care primeaza intotdeauna si care face diferenta.