Filtrare dupa

Carcasa

Carcasa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Dispenser hartie rola industriala

Gama de dispensere pentru rolele de hartie industriala de la IgienaPHS cuprinde produse profesionale fiabile si de calitate. Aceste dispensere sunt recomandate in mediile industriale, ateliere mecanice, spalatorii auto, bucatarii. Dispenserele pentru role de hartie industriala sunt fabricate din material rezistent, de cea mai buna calitate, iar pentru ca taierea portiei de hartie sa se faca perfect si cu maxima usurinta, suportii pentru role industriale au lame zimtate.

Dispensere rola hartie industriala, dispensere prosoape din hartie  industriala

Filtre active

Dispensere rola hartie industriala, dispensere prosoape din hartie 

Selectia dispenserelor pentru role prosoape hartie industriala a fost realizata cu cea mai mare exigenta, pentru ca ne-am dorit ca aceste produse sa fie cele mai bune de pe piata: rezistente, cu o durata de viata peste medie, usor de utilizat si de reincarcat.
 
Un suport rola hartie industriala prezinta cateva avantaje:
  • este ideal pentru hartia de dimenisuni mari; 
  • este un produs ergonomic care nu ocupa mult spatiu;
  • este un dispenser rola hartie stabil si rezistent.
Asadar, alegerea unui suport rola prospop hartie este indicata mai ales pentru hale, spalatorii auto si nu numai.

Consumabilele potrivite pentru dispenserele rola de hartie industriala din oferta noastra

Magazinul online IgienaPHS va pune la dispozitie consumabilele necesare pentru dispenserele de prosoape de hartie industriala: puteti achizitiona de la noi gama completa de role de hartie industriala. Hartia industriala poate fi fabricata din celuloza pura sau reciclata, poate fi in 1, 2 sau 3 straturi, de culoare alb, verde, albastru sau natur. Are excelente proprietati de absorbtie si curatare.