Filtrare dupa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Masini de curatat si aspirat pardoseli dure

Ne bucuram ca putem pune la dispozitia clientilor si partenerilor nostri echipamente industriale de curatenie de la producatori mondiali de renume, cum ar fi Taski si Sprintus, astfel incat acestia sa aiba in permanenta siguranta achizitionarii unor produse extrem de calitative.
In functie de bugetul si necesitatile dumneavoastra, va oferim echipamente atat noi cat si second-hand, dar intr-o stare perfecta de functionare, verificate in amanunt, ce va sustin in respectarea planurilor si rigorilor de igiena.
Noile masini industriale de curatat pardoselile cu dirijare de la sol ofera un rezultat perfect pentru suprafete dure, dintre cele mai diverse. Usor de manevrat si de intretinut, tehnologia acestora este sutinuta de o interfata facila. In functie de modelul sistemului ales, acesta poate fi prevazut cu accesorii de curatare precum perii sau paduri. Bine de stiut este faptul ca echipamentele profesionale nu numai ca spala podeaua dar o si usuca, reprezentand astfel solutia ideala atunci cand timpul este pretios.
img

Filtre active