marca-trusted
eLicitatie Certificari

Pubele gunoi, europubele, tomberoane si containere

Magazinul IgienaPHS va prezinta o gama variata de pubele de gunoi, europubele, tomberoane si containere pentru colectarea gunoiului. Va oferim produse cu o rezistenta mare la socuri mecanice, uzura fizica, rezistenta la radiatii ultraviolete si variatii mari de temperatura. De asemenea, propunem variante diferite de culori, pentru colectarea selectiva a gunoiului, conform legislatiei noastre in vigoare.
Am selectat in magazinul nostru containere de gunoi, tomberoane, pubele gunoi si europubele fabricate din polietilena de inalta densitate, de provenienta pura, prin sistem de injectie. Sunt europubele de cea mai buna calitate, rezistente la radiatii ultraviolete si la temperaturi extreme (foarte scazute sau foarte ridicate -40 + 80 grade C).

Filtre active

Pubele gunoi, europubele, tomberoane si containere de gunoi cu capac


De asemenea, gama de produse este completata cu eurocontainere, containere de gunoi cu capac din plastic, ideale pentru spatii cu trafic mare (exteriorul cladirilor, parcari, curti, gradini, parcuri etc).
Volumele disponibile sunt cuprinse intre 50 litri pentru pubele de gunoi si 1100 litri pentru containere de gunoi necesare colectarii unei cantitati mari de reziduri.

Pubele pentru gunoi la pret avantajos - avantajele pubelelor si tomberoanelor pentru gunoi

  • pubela gunoi – este recomandata in zonele cu trafic mediu, unde fluxul de deseuri nu este foarte ridicat. Pubela gunoi este usor de intretinut si de curatat, ocupa putin spatiu.
  • tomberon gunoi - este recomandat in zonele aglomerate, dar si pentru lcouinte. Un tomberon gunoi este rezistent la radiatiile ultraviolete si la temperaturi extreme (ori foarte scazute, ori foarte ridicate).

In containerele de gunoi, pubelele, tomberoanele si europubelele de gunoi putem gasi diferite tipuri de deseuri, in functie de destinatia pe care o atribuim sau specificatiile de la primariile locale. Din considerente logistice, de cele mai multe ori trebuie sa fim atenti la volumul deseurilor, la tipul de materiale pe care le depozitam in aceste containere si la riscurile la care ne-am putea supune fie din considerente chimice, sau fizice si modul in care acestea sunt manipulate etc.