Raclete curatare pardoseala. Lame si raclete pentru stegerea pardoselilor IgienaPHS
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Raclete apa pardoseala

  ( produse)

Lame si raclete speciale pentru stergerea pardoselilor 

 
Va oferim raclete speciale pentru stegerea pardoselilor, cu bureti care faciliteaza indepartarea apei de pe orice suprafata orizontala si lame de podea cu lamela schimbabila, special concepute pentru hale de productie in industria alimentara. Alegeti o racleta pardoseala pentru a va bucura de rezultate rapide, fara prea mult efort!
Avantaje racleta pardoseala:
 
  • lama are o dimensiune generoasa si permite colectarea cu usurinta a apei;
  • lasa podeaua aproape uscata, fiind ideala de utilizat in zonele cu trafic intens;
  • poate fi folosita in hale de productie, centre comerciale, centre medicale si nu numai;
  • faciliteaza indepartarea apei de pe orice suprafata orizontala.
In magazinul nostru va prezentam o gama completa de solutii si produse de curatenie profesionale, echipamente si accesorii pentru curatenie si igiena in orice tip de spatiu, fie ca vorbim de domenii industriale, unitati HoReCa, scoli si unitati sanitare sau pentru intretinerea curateniei acasa. Am selectat pentru clientii nostri produse de curatenie de cea mai buna calitate, de la cei mai importanti producatori pe care compania noastra ii reprezinta: Vermop, Vileda, Esenia, Losdi, Tork, Numatic, Kimberly Clark, Losdi, Mediclinics. 

BRANDURI