Filtrare dupa

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Raclete apa pardoseala

Magazinul online IgienaPHS este specializat in produse de curatenie si igiena, echipamente profesionale si accesorii pentru curatenia in orice tip de spatiu, pentru cele mai diferite tipuri de suprafete. Pentru spalarea pardoselilor va oferim detergenti speciali care curata, dezinfecteaza si parfumeaza, atat pentru curatarea manuala, cat detergenti pentru curatarea automata. Pentru strangerea apei de pe podea aveti nevoie de accesorii speciale, care sa va usureze munca, precum racleta pardoseala cauciuc. 
Lame si raclete speciale pentru stegerea pardoselilor

Filtre active

Lame si raclete speciale pentru stergerea pardoselilor 

 
Va oferim raclete speciale pentru stegerea pardoselilor, cu bureti care faciliteaza indepartarea apei de pe orice suprafata orizontala si lame de podea cu lamela schimbabila, special concepute pentru hale de productie in industria alimentara. Alegeti o racleta pardoseala pentru a va bucura de rezultate rapide, fara prea mult efort!
Avantaje racleta pardoseala:
 
  • lama are o dimensiune generoasa si permite colectarea cu usurinta a apei;
  • lasa podeaua aproape uscata, fiind ideala de utilizat in zonele cu trafic intens;
  • poate fi folosita in hale de productie, centre comerciale, centre medicale si nu numai;
  • faciliteaza indepartarea apei de pe orice suprafata orizontala.
In magazinul nostru va prezentam o gama completa de solutii si produse de curatenie profesionale, echipamente si accesorii pentru curatenie si igiena in orice tip de spatiu, fie ca vorbim de domenii industriale, unitati HoReCa, scoli si unitati sanitare sau pentru intretinerea curateniei acasa. Am selectat pentru clientii nostri produse de curatenie de cea mai buna calitate, de la cei mai importanti producatori pe care compania noastra ii reprezinta: Vermop, Vileda, Esenia, Losdi, Tork, Numatic, Kimberly Clark, Losdi, Mediclinics.