Consumabile catering

Consumabile catering - Solutii practice si eco-friendly pentru afacerea ta

 Consumabile catering: 

 Tacamuri unica folosinta - comoditate si igiena Tacamurile unica folosinta reprezinta o optiune convenabila si igienica pentru servirea mancarurilor la evenimentele tale sau ori de cate ori clientii comanda mancare la pachet. Fie ca organizezi o petrecere, un eveniment corporate sau participi la un festival, aceste tacamuri sunt usor de utilizat si elimina necesitatea spalarii ulterioare. 

Consumabile catering: 

Pahare unica folosinta din carton – practice si prietenoase cu mediu Opteaza pentru paharele unica folosinta din carton si contribuie la protejarea mediului inconjurator. Aceste pahare eco-friendly sunt reciclabile si biodegradabile, oferindu-ti o alternativa sustenabila la paharele din plastic. Cu o gama variata de dimensiuni si modele, vei gasi cu usurinta paharele potrivite pentru servirea bauturilor clientilor. 

Consumabile catering:

Farfurii unica folosinta din trestie de zahar – alegerea sustenabila pentru afacerea ta Fabricate din materiale biodegradabile, farfuriile unica folosinta din trestie de zahar sunt eco-friendly si reprezinta o optiune responsabila cu mediul, protejand planeta de acumularea deseurilor de plastic. 

Produse recomandate

Consumabile catering: palatine si paie de hartie – practice pentru clientii grabiti

Insoteste bauturile racoritoare cu palatine si paie de hartie pentru o experienta completa si eco-friendly. Aceste accesorii sunt fabricate din materiale reciclabile, oferind confort si rafinament la fiecare inghititura.

Alege consumabile catering eco-friendly pentru evenimente responsabile

La IgienaPHS poti opta pentru consumabile catering precum tacamuri unica folosinta, pahare din carton, farfurii din trestie de zahar, palatine si paie de hartie. Acestea sunt ideale de folosit in industria alimentara, fie ca detii un restaurant si clientii comanda mancare si bauturi la pachet, fie ca livrezi mancare, organizezi evenimente sau ai un food-truck cu care participi la festivaluri. Consumabilele catering sunt produse igienice, de unica folosinta, extrem de utile intr-o multime de situatii.