Filtrare dupa

Actionare

Actionare

Carcasa

Carcasa

Forma Sapun

Forma Sapun

Capacitate

Capacitate

Culoare

Culoare

Marca

Marca


marca-trusted
eLicitatie Certificari

Dozatoare sapun lichid

Propunem o gama variata de modele de dozatoare pentru sapun lichid cu senzor sau cu buton, dozatoare pentru sapun spuma cat si pentru dezinfectant maini. In centre comerciale, sedii de birouri, hoteluri si restaurante, in spatii unde se desfasoara activitati medicale si educationale, alegerea unui dozator profesional pentru sapun lichid trebuie facuta dupa o analiza atenta a produselor. Puteti alege un dispenser sapun manul sau un dozator de sapun automat, care are un senzor ce elibereaza sapunul printr-o simpla apropiere a palmei de acesta. La fel de importanta este alegerea tipului de dozator de sapun lichid sau spuma si in functie de tipul de rezervor, care poate sa fie reincarcabil sau cartus de unica folosinta. Dozatoarelor de sapun cu cartuse de unica folosinta sunt o solutie practica, rapida si igienica in timp ce dozatoarele de sapun profesionale sunt prevazute cu supapa antipicurare, ce ajuta la evitarea risipei.

Filtre active

Alege din gama completa de dozatoare cu senzor pentru sapun lichid sau spuma

Va oferim dozatoare cu senzor pentru sapun lichid fabricate din plastic ABS de cea mai buna calitate,din inox, otel sau aluminiu vopsit in camp electrostatic, dotate cu cheie si sistem antivandalism. Dozatoarele de sapun pot avea ca si varianta de consumabil, un rezervor reincarcabil sau un cartus de unica folosinta cu capacitate de pana la 1100 ml. Un dispenser sapun cu senzor este o varianta ce va permite sa evitati risipa, deoarece elibereaza o cantitate mica dar suficienta de sapun.  

In magazinul online IgienaPHS va oferim dozatoare de sapun lichid adaptate diferitelor domenii de activitate: spatii comerciale, sedii de birouri, unitati HoReCa, domeniul medical si educational, institutii bancare etc. Calitatea dozatoarelor de sapun cu senzor sau buton pe care le comercializam este evidentiata de numele celor mai importanti producatori pe care compania noastra ii reprezinta : Tork, Esenia, Kimberly Clark, Losdi, Mediclinics, Gojo.