Pad monoperie / monodisc. Echipamente de curatenie
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe Am ințeles

Pad monoperie / monodisc

  ( produse)

Paduri monodisc - paduri masini profesionale de curatenie 

Gama noastra de paduri monoperie/monodiscuri sunt ideale pentru o curatenie ireprosabila, atat pentru cea industriala sau de baza, pentru spalarea covoarelor sau a mochetelor.

Padurile pentru monodisc sunt realizate din diferite materiale, cum ar fi microfibra, poliester, melamina, fiind astfel perfecte pentru curatarea si spalarea in profunzime, decaparea si chiar lustruirea pardoselilor.
Padurile abrazive sunt recomandate pentru suprafetele tari, avand rolul de indepartare eficienta a murdariei excesive, prin frecare si slefuire, eliminand urmele grele, ceara sau murdaria in urma constructiei.
Padurile textile sunt ideale pentru spalarea semi-umeda a covoarelor si a mochetelor, in care exista un trafic intens si timpul nu permite uscarea acestora. Au in general doua fete si se spala dupa fiecare utilizare in masina de spalat, la maxim 30 grade Celsius. Rezista pana la 400 de spalari, ceea ce le face extrem de utile.

Avantajele unui pad monodisc:
  • ajuta la curatarea in profunzime a podelelor;
  • lustruieste podeaua;
  • reutilizabil si economic;
  • se schimba usor.

BRANDURI