marca-trusted
eLicitatie Certificari

Pad monoperie / monodisc

Pentru masini automate de curatat oferim o gama generoasa de paduri monoperie/monodiscuri extrem de eficiente si rezistente, care preiau foarte mult din eforturile de curatare ale unei suprafete.  Stim ca eficienta si economia sunt elemente extrem de importante in orice business, asa ca va oferim cu drag numai produse de o calitate superioara care intrunesc aceste doua calitati, fie ca vorbim despre echipamente profesionale, fie de consumabile.

Paduri monodisc - paduri masini profesionale de curatenie 
 

Filtre active

Paduri monodisc - paduri masini profesionale de curatenie 

Gama noastra de paduri monoperie/monodiscuri sunt ideale pentru o curatenie ireprosabila, atat pentru cea industriala sau de baza, pentru spalarea covoarelor sau a mochetelor.

Padurile pentru monodisc sunt realizate din diferite materiale, cum ar fi microfibra, poliester, melamina, fiind astfel perfecte pentru curatarea si spalarea in profunzime, decaparea si chiar lustruirea pardoselilor.
Padurile abrazive sunt recomandate pentru suprafetele tari, avand rolul de indepartare eficienta a murdariei excesive, prin frecare si slefuire, eliminand urmele grele, ceara sau murdaria in urma constructiei.
Padurile textile sunt ideale pentru spalarea semi-umeda a covoarelor si a mochetelor, in care exista un trafic intens si timpul nu permite uscarea acestora. Au in general doua fete si se spala dupa fiecare utilizare in masina de spalat, la maxim 30 grade Celsius. Rezista pana la 400 de spalari, ceea ce le face extrem de utile.

Avantajele unui pad monodisc:
  • ajuta la curatarea in profunzime a podelelor;
  • lustruieste podeaua;
  • reutilizabil si economic;
  • se schimba usor.