marca-trusted
eLicitatie Certificari

Papuci hotelieri

Papucii hotelieri reprezinta un detaliu important ce contribuie la sporirea gradului de confort al oaspetilor tai, pe care acestia il vor aprecia cu siguranta. Pe langa o curatenie impecabila si o serie de cosmetice hoteliere de calitate pe care turistii le au la dispozitie in camera, papucii de unica folosinta oferiti la cazare vor contribui la crearea unei imagini pozitive in randul celor ce iti trec pragul. Papucii pentru hotel evidentiaza preocuparea managementului atat pentru igiena cat si pentru rasfatul si bunastarea persoanelor cazate in hotelul sau pensiunea respectiva.    


 

Filtre active

Avantaje papuci hotelieri :

  •   Asigura un grad ridicat de confort in randul oaspetilor;
  •   Sunt produse igienice, de unica folosinta;
  •   Sunt modele unisex;
  •   Au un design minimalist, ce se potriveste oricui;
  •   Pot fi folositi atat de adulti cat si de copii;
  •   Au talpa antiaderenta;
  •   Sunt realizati din diferite materiale ce asigura confort in timpul sederii.

În gama IgienaPHS se regasesc o multime de variante de papuci hotel la un pret avantajos, din gama basic sau destinate resorturilor de lux, pentru oaspeti mai pretentiosi. Papucii pentru hotel pot avea varful inchis sau deschis, pot fi realizati din material mai gros precum frotirul si talpa rezistenta, sau usori, din material netesut. 
Papucii hotelieri sunt disponibili in diverse marimi, fiind ideali pentru utilizarea in camera sau anumite modele chiar la SPA, piscina. Acestia din urma sunt realizati din cauciuc rezistent, avand o talpa antiderapanta. Fiecare pereche de papuci de unica folosinta reprezinta garantia unei igiene exemplare. 
Acorda atentie unor detalii ce te pot ajuta sa te detasezi cu usurinta de concurenta si alege papuci hotelieri avantajosi din gama magazinului nostru!