marca-trusted
eLicitatie Certificari

Tacamuri unica folosinta

Tacamurile de unica folosinta reprezinta o solutie practica si igienica pentru evenimentele de catering si serviciile alimentare profesionale. La IgienaPHS iti punem la dispozitie tacamuri de unica folosinta, tacamuri biodegradabile potrivite pentru diverse ocazii, acestea fiind produse deosebit de eficiente, igienice si usor de utilizat. Tacamurile de unica folosinta sunt ideale pentru evenimente mari, precum nunti, petreceri ale corporatiilor, reuniuni, concerte, catering pe evenimente sportive dar si pentru restaurantele ce au serviciul de take-away.

Filtre active

Tacamuri de unica folosinta din lemn: o optiune ecologica pentru consumabilele catering

Tacamuri unica folosinta - tacamuri biodegradabile

Tacamurile de unica folosinta sunt confectionate din materiale rezistente, eco-friendly si non-toxice, precum lemn, oferindu-ti o experienta placuta de utilizare si eliminand riscul contaminarii. De aceea, tacamurile unica folosinta ambalate reprezinta o alternativa sustenabila si prietenoasa cu mediul. Este indicat ca acestea sa fie depozitate eficient, departe de umiditate si surse de caldura. 

Avantaje set tacamuri unica folosinta, tacamuri biodegradabile:

- Tacamurile de unica folosinta sunt produse reciclabile. Atat tacamurile din lemn cat si ambalajul sunt 100% naturale. 

- Tacamurile de unica folosinta ambalate sunt produse igienice, ce se folosesc o singura data si nu este nevoie sa fie spalate. 

- Tacamurile unica folosinta nu modifica gustul si mirosul alimentelor in niciun fel. 

Oferta noastra include seturi complete de tacamuri biodegradabile de unica folosinta, ambalate individual sau in cantitati mai mari, adaptate nevoilor tale. Fie ca ai nevoie de furculite, cutite, linguri sau plicuri cu tacamuri, vei gasi toate optiunile intr-un singur loc.